Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

• Konbuyu başlatan Stoya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 970
  • Görüntüleme 84K

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
Evet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim kullanımımda herhangi bir kasma, takılma vs yok. Diğer romları denemek için sıkça rom değiştirdim son 1 ayda, bu roma geçtiğim anda kaldığım stabiliteden (şarj ve kullanım) devam ediyorum.
Masik yakın zamanda global kararli çıktığı için mi 9t özelinde stabil sürüm çıkaracaktır ve MIUI 12 daha stabil iyi olucaktir bende ilk MIUI 12 deneyimi için masik stabil i beklemedeyim dearlover
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beni bıktırdı bu şarz meselesi dun global 12 geldi dahada kotu oldu biraz daha beklicem duzelmezse ixaomi ilk ve son olacak
Xiaomi her sürümünde bu yaşanabilir hocam MIUI 11 de de oldu sonradan sonraya düzeldi yeni güncellemeler ile düzelecektir bence ancak hard reset atmanızı oneririm global kararlı yi yeni kurduysaniz mutlaka hard reset görmeli cihaz fhmldg

YnsEmreAkT

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi 9 T
Konular
19
Miroom stabil geçtim çok güzel telefonu rom ne kadar çok etkiliyormus tek sıkıntısı hesap makinesi çalışmıyor miui 12 masik den şarj süresi iyi olduğu kesin 1 saatte %10 gidiyor normal kullanımda bence MIUI 12 geçmeyin görsellik için MIUI 11 kullanın tema yapın miui 12 tema seçeneği de yok

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-07-23-11-29-07-547_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-07-23-11-29-07-547_com.android.settings.jpg
    179,4 KB · Görüntüleme: 53

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Miroom stabil geçtim çok güzel telefonu rom ne kadar çok etkiliyormus tek sıkıntısı hesap makinesi çalışmıyor miui 12 masik den şarj süresi iyi olduğu kesin 1 saatte %10 gidiyor normal kullanımda bence MIUI 12 geçmeyin görsellik için MIUI 11 kullanın tema yapın miui 12 tema seçeneği de yok

Telefon dilini ingilizce yapıp hesap makinesi uygulamasını açın açtıktan sonra tekrar telefon dilini TR yapın tamamdır.

1 sayfa geride yer alan hatanın çözümü yok maalesef...

fhmldg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fehmi uludağ
Cihazım
f2 pro
Meslek
yayınevi
Konular
15
hicam cihaz yurtdışı malum islem gider diye hard reset yapamiyorum fasboot tgz uzantili rom bulabilirsem yeniden sifirdan yukliyecegim oda yok simdilik miui 12 icin

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
hicam cihaz yurtdışı malum islem gider diye hard reset yapamiyorum fasboot tgz uzantili rom bulabilirsem yeniden sifirdan yukliyecegim oda yok simdilik miui 12 icin
Twrp skyhawk hangisi kuruluysa factory reset atin hocam imei uçmaz

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

Tüm konularımda yer alan rom kurulum adımlarının sonunda verdiğim videonun üst kısmındaki yazıyı hiç okumamışsınız sanırım facepalm~~

aimbong01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özkan
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
MIUI 12.0.2.0 Global versiyonu yükledim ve hard reset attım. %100'den %23'e kadar 7 saat 51 dakika ekran süresi aldım. Resimlerde ekran süresinin 6 saat 46 dakika yazmasının sebebi telefonu yeniden başlatınca istatistiklerin sıfırlanmasıdır. 1 saat 5 dakika iken telefonu yeniden başlattım ve bu yüzden istatistik sıfırlandı. 2.5 saat puhutv den dizi, geri kalan sürede instagram, whatsapp, twitter vb. uygulamalarda geçirdim. Ekran parlaklığı hep sondaydı. Özet olarak düşüncemi söyleyecek olursam MIUI 11'den daha iyi şarj süresi elde ettim. Bazı arkadaşlar şarj sürelerinin daha kötü olduğunu söylemiş. Hard reset atın ve öyle deneyin.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

mcakan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 10S
Konular
43
MIUI 12.0.2.0 Global versiyonu yükledim ve hard reset attım. %100'den %23'e kadar 7 saat 51 dakika ekran süresi aldım. Resimlerde ekran süresinin 6 saat 46 dakika yazmasının sebebi telefonu yeniden başlatınca istatistiklerin sıfırlanmasıdır. 1 saat 5 dakika iken telefonu yeniden başlattım ve bu yüzden istatistik sıfırlandı. 2.5 saat puhutv den dizi, geri kalan sürede instagram, whatsapp, twitter vb. uygulamalarda geçirdim. Ekran parlaklığı hep sondaydı. Özet olarak düşüncemi söyleyecek olursam MIUI 11'den daha iyi şarj süresi elde ettim. Bazı arkadaşlar şarj sürelerinin daha kötü olduğunu söylemiş. Hard reset atın ve öyle deneyin.
İmei kayıtlı cihazlarda olur mu bu hocam?

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
137
Hard reset attım ama yine değişen birşey olmadı wasntme~~

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-07-25-06-07-44-445_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-07-25-06-07-44-445_com.miui.securitycenter.jpg
    256,5 KB · Görüntüleme: 37
Üst Alt