Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

• Konbuyu başlatan Stoya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 970
  • Görüntüleme 85K

YnsEmreAkT

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi 9 T
Konular
19
Hard reset attım ama yine değişen birşey olmadı wasntme~~
MIUI 12 için bu süre iyi MIUI 11 gibi süre vermez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MIUI 12.0.2.0 Global versiyonu yükledim ve hard reset attım. %100'den %23'e kadar 7 saat 51 dakika ekran süresi aldım. Resimlerde ekran süresinin 6 saat 46 dakika yazmasının sebebi telefonu yeniden başlatınca istatistiklerin sıfırlanmasıdır. 1 saat 5 dakika iken telefonu yeniden başlattım ve bu yüzden istatistik sıfırlandı. 2.5 saat puhutv den dizi, geri kalan sürede instagram, whatsapp, twitter vb. uygulamalarda geçirdim. Ekran parlaklığı hep sondaydı. Özet olarak düşüncemi söyleyecek olursam MIUI 11'den daha iyi şarj süresi elde ettim. Bazı arkadaşlar şarj sürelerinin daha kötü olduğunu söylemiş. Hard reset atın ve öyle deneyin.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu süre normal sen MIUI 11 de yüksek süre alamamizsin ondan iyi gelmiş sana MIUI 10 11 de %50 şarjla 5 saat 45 dk 6 saat almıştım

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
137
MIUI 12 için bu süre iyi MIUI 11 gibi süre vermez

Bu süre normal sen MIUI 11 de yüksek süre alamamizsin ondan iyi gelmiş sana MIUI 10 11 de %50 şarjla 5 saat 45 dk 6 saat almıştım

11den batarya konusunda farklı değil yine aynı saati aldım daha 1 ay olmadı cihazı alalı şuanda 6.35 dk ekran kalan şarj yüzdesi 23. Bazıları nasıl 8-9 saat ekran süresini stock rom da o kadar alıyor?

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
İmei kayıtlı cihazlarda olur mu bu hocam?
Twrp ye giriyorsunuz wipe menüsünden format data yaptığınızda harf reset atmış olursunuz IMEI uçmaz böylece mcakan

11den batarya konusunda farklı değil yine aynı saati aldım daha 1 ay olmadı cihazı alalı şuanda 6.35 dk ekran kalan şarj yüzdesi 23. Bazıları nasıl 8-9 saat ekran süresini stock rom da o kadar alıyor?
ilkerekmekci sizi bilmem hocamda 6 saat bir telefon için bence yeterli bir süre diğer türlü şarj hep arada kalıyor bende gün içinde bitmek zorunda kalıyor mesela sıkıntı oluyor benim için

YnsEmreAkT

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi 9 T
Konular
19
Sende farklı değil bende nerdeyse 4 saat kayıp oldu MIUI 12 6 saat alıyordum MIUI 11 de 10 saat alıyorum

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
137
ilkerekmekci sizi bilmem hocamda 6 saat bir telefon için bence yeterli bir süre diğer türlü şarj hep arada kalıyor bende gün içinde bitmek zorunda kalıyor mesela sıkıntı oluyor benim için
Hocam bana yetiyor 1 gün çıkıyor sorun yok. Ancak benim demek istediğim mabil veri sürekli açık olduğu halde nasıl bu kadar fazla süre elde ediyorlar.
Bir de arkadaşın dediği gibi bir durum var bu nasıl gerçekleşiyor ?

Sende farklı değil bende neredeyse 4 saat kayıp oldu MIUI 12 6 saat alıyordum MIUI 11 de 10 saat alıyorum
O nasıl oluyor 10 saat boyunca mobil veri açık şekilde mi alıyordun?

CHiBLaST

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert Dündar
Cihazım
GTi-9500
Konular
0
Ben miui 12 ye geçince ekran sürem 4-5 e düştü, telefon garantili olmasa(delta) anında unlocklayıp telefonu ilk aldığım roma geçerdim üstüne root + debloat veya custom rom kurardım. miui 11 de 7 saat ekran süresi alabiliyordum. telefonda o kadar çok gereksiz uygulama var ki...

YnsEmreAkT

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi 9 T
Konular
19
Hocam bana yetiyor 1 gün çıkıyor sorun yok. Ancak benim demek istediğim mabil veri sürekli açık olduğu halde nasıl bu kadar fazla süre elde ediyorlar.
Bir de arkadaşın dediği gibi bir durum var bu nasıl gerçekleşiyor ?

O nasıl oluyor 10 saat boyunca mobil veri açık şekilde mi alıyordun?
Wifi ile böyle veri full denemedim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-01-23-12-50-19-383_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2020-01-23-12-50-19-383_com.facebook.katana.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 37

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
Ekran süresi falan 1 ay kullanmak lazım sistemin oturması için ona takılmiyorum ancak MIUI 12 deki stock kamera yi hiç ama hiç beğenmedim çok çok kötü geldi bana mı öyle geldi yoksa herkeste mi böyle anlayamadım doğrusu

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
137
Ekran süresi falan 1 ay kullanmak lazım sistemin oturması için ona takılmiyorum ancak MIUI 12 deki stock kamera yi hiç ama hiç beğenmedim çok çok kötü geldi bana mı öyle geldi yoksa herkeste mi böyle anlayamadım doğrusu
Anladım hocam bakalım ileride bir değişiklik olacak mı göreceğiz. Stock kamerayı ben sevdim açıkcası ancak yine alternatif kamera uygulama da tercih edilebilir. Gcam vs.

Üst Alt