Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

• Konbuyu başlatan Stoya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 970
  • Görüntüleme 85K

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
O özelleştirme tamamen bana ait. Kullandığım substratum temadan dolayı öyle gözüküyor. Siz de kendinize uygun android 10 uyumlu substratum indirerek (sadece aosp romlarda) istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Eskiden de xposed kullanarak bazı uygulamalar ile simge yerleri ve tipleri değiştirilebiliyordu. Android 10 da var mı bilmiyorum. Lawnchair kullandığımdan uygulama simgelerini de değiştiriyorum play store üzerinden yükleyerek. Sürekli rom değiştirdiğimden ve romlar ile haşır neşir olduğumdan ingilizce olması sıkıntı olmuyor. Türkçesini biliyorum nasıl olsa. Masik P den gectim. MIUI 12lerin hiçbirini önermiyorum. Hepsi ne şartlarda olursanız olun kötü ekran süresi ve bekleme süresi veriyor.
MIUI 12 ve MIUI 11 arasında aman aman bir fark göremedim benim fark etmediğim bariz bir değişiklik var mi acaba ? gk.gorkem Stoya

gk.gorkem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
MIUI 12 ve MIUI 11 arasında aman aman bir fark göremedim benim fark etmediğim bariz bir değişiklik var mi acaba ? gk.gorkem Stoya
Pil konusunda miui 12, 11e göre berbat durumda bence. Android sistemi hala gereksiz şekilde pil tüketiyor. Kontrol merkezi, gelişmiş izin yönetimi ve ekran içinde ekranın geliştirilmesi dışında ben de açıkçası iyi şeyler görmedim. Daha 12 kullanmak için erken bence. Android 11 ile geldiği zaman ne olacağını merak ediyorum ki o da sene sonunda veya yine 2021 ocak ayında olur.

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
İlk tam dolu şarj performansı masik p

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-07-26-13-18-09-126_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-07-26-13-18-09-126_com.miui.securitycenter.jpg
    219,4 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_2020-07-26-13-17-58-365_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-07-26-13-17-58-365_com.miui.securitycenter.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_2020-07-26-04-07-17-769_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-07-26-04-07-17-769_com.miui.securitycenter.jpg
    232,4 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_2020-07-26-04-06-59-150_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-07-26-04-06-59-150_com.miui.securitycenter.jpg
    110,4 KB · Görüntüleme: 58

mcakan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 10S
Konular
43
Arkadaşlar 3-4 rom denedim 10 gündür ama bir türlü batarya performansını artıramıyorum. Global'den Eu stabile geçtim olmadı Masik kurdum aynı şuan Miroom'dayım yine pek birşey fark etmidi. Android sistemi'de çok harcıyor şarjı. Adb tools ile gereksiz bir sürü servisi kapatıyorum ama yine olmuyor. Bir yerde yanlış mı yapıyorum. (Miroom da akıllı ağ kısmını da ayarladım yine fark etmedi.) Bunlar da Miroom 11.0.6 Stabil'de aldığım değerler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
95
Arkadaşlar 3-4 rom denedim 10 gündür ama bir türlü batarya performansını artıramıyorum. Global'den Eu stabile geçtim olmadı Masik kurdum aynı şuan Miroom'dayım yine pek birşey fark etmidi. Android sistemi'de çok harcıyor şarjı. Adb tools ile gereksiz bir sürü servisi kapatıyorum ama yine olmuyor. Bir yerde yanlış mı yapıyorum. (Miroom da akıllı ağ kısmını da ayarladım yine fark etmedi.) Bunlar da Miroom 11.0.6 Stabil'de aldığım değerler.
RevOs 11 en iyisi bana göre yani en azından benim cihazımda önceki sayfalarda performansı mevcut

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
mcakan evet yanlış yapıyorsun bir romu kurduğunda sana tam performansini şak diye vermez veremez en az 10 gün lazim oturması için sen 10 günde birkaç rom değiştirmissin MIUI 11 2 güzel rom var bunlardan biri sende kurulu olan mi room diğeri revos rom bariz şekilde beklemen lazim bir 15 gün mi room da kaliver ayrica twrp üzerinden factory reset at birdaha yani sonra güzel ayarlarını yap ardından telefonu bir aksam sarjin bitince kapat sabaha kadar kapalı şekilde birak actiktan hemen sonra 1 saat de açık halde birak sonra al kullan 15 gün sonra görüşelim

mcakan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 10S
Konular
43
mcakan evet yanlış yapıyorsun bir romu kurduğunda sana tam performansini şak diye vermez veremez en az 10 gün lazim oturması için sen 10 günde birkaç rom değiştirmissin MIUI 11 2 güzel rom var bunlardan biri sende kurulu olan mi room diğeri revos rom bariz şekilde beklemen lazim bir 15 gün mi room da kaliver ayrica twrp üzerinden factory reset at birdaha yani sonra güzel ayarlarını yap ardından telefonu bir aksam sarjin bitince kapat sabaha kadar kapalı şekilde birak actiktan hemen sonra 1 saat de açık halde birak sonra al kullan 15 gün sonra görüşelim
Peki bir de öyle yapayım.

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
95
Sanırım kuralı 2 hafta oldu durum iyi

fhmldg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fehmi uludağ
Cihazım
f2 pro
Meslek
yayınevi
Konular