Hocam kameradan galeriye geçerken vs vs hata felan var diyorlar mi roomda doğru muMaşallah diyelim hocamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım ben 5 gün oldu yükleyeli. sadece ön kamera daha kötü çekiyor sanki. birde gece modu berbat oldu. kamerada kesinlikle bir bozulma var. ama stabilite olarak hiçbirşey yaşamadım. hatta batarya daha uzun gidiyor şuan benim.Hocam kameradan galeriye geçerken vs vs hata felan var diyorlar mi roomda doğru mu
evetHocam kameradan galeriye geçerken vs vs hata felan var diyorlar mi roomda doğru mu
Hocam kameradan galeriye geçerken vs vs hata felan var diyorlar mi roomda doğru mu
Sadece 10 dakikaligina usb ile pcden sarj oldu ondada muzik acikti ve facebook kullandim yani %3 veya %4 gibi bir sarj olduMi 9T MiRoom Beta 9.11.1 sürümü LKT tweaks Battery modda kullaniyorum normal kullanim cihazda gordugunuz gibi hala % 10 şarj var ve istesem 2 saatlik bir flim ile 12 saat yapabilirim. Gerçekten mükemmel bir deger ekran parlakligi % 25,esitleme konum kapali,arka planda 3 uygulama var açik olan whatsapp,AR core,Lkt tweaksResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi 9T MiRoom Beta 9.11.1 sürümü LKT tweaks Battery modda kullaniyorum normal kullanim cihazda gordugunuz gibi hala % 10 şarj var ve istesem 2 saatlik bir flim ile 12 saat yapabilirim. Gerçekten mükemmel bir deger ekran parlakligi % 25,esitleme konum kapali,arka planda 3 uygulama var açik olan whatsapp,AR core,Lkt tweaksResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sadece 10 dakikaligina usb ile pcden sarj oldu ondada muzik acikti ve facebook kullandim yani %3 veya %4 gibi bir sarj oldu
lkt tweaks battery mod nasıl kurluyor hocamMi 9T MiRoom Beta 9.11.1 sürümü LKT tweaks Battery modda kullaniyorum normal kullanim cihazda gordugunuz gibi hala % 10 şarj var ve istesem 2 saatlik bir flim ile 12 saat yapabilirim. Gerçekten mükemmel bir deger ekran parlakligi % 25,esitleme konum kapali,arka planda 3 uygulama var açik olan whatsapp,AR core,Lkt tweaksResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sadece 10 dakikaligina usb ile pcden sarj oldu ondada muzik acikti ve facebook kullandim yani %3 veya %4 gibi bir sarj oldu
Mi 9T MiRoom Beta 9.11.1 sürümü LKT tweaks Battery modda kullaniyorum normal kullanim cihazda gordugunuz gibi hala % 10 şarj var ve istesem 2 saatlik bir flim ile 12 saat yapabilirim. Gerçekten mükemmel bir deger ekran parlakligi % 25,esitleme konum kapali,arka planda 3 uygulama var açik olan whatsapp,AR core,Lkt tweaksResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.