Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

• Konbuyu başlatan Stoya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 970
  • Görüntüleme 86K

lolman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hulya
Cihazım
mi 8 se
Konular
15
Bu gerçekten çok meşakkatli iş. Çok fazla ayrıntısı var programın. Programları boza boza öğreneceksiniz tek diyebileceğim bu . 3. sayfada biraz bahsettim yapmanız gerekenleri. programda process kısmına basınca nelerin çalıştığını görüyorsunuz. Daha sonra programdan apps kısmına giderek ilgili programın ayarlarını kapatarak deneye deneye bulacaksınız. daha sonra tekrar proces kısmında kontrol edersiniz aktif olup olmadığını. Ben şu anda 9.8.15 eu romdayım. Başka romlarda daha uzun süreler alabilir miyim bilmiyorum rom değiştirip denemek lazım

eayaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
Mi9T
Konular
13
Bu gerçekten çok meşakkatli iş. Çok fazla ayrıntısı var programın. Programları boza boza öğreneceksiniz tek diyebileceğim bu . 3. sayfada biraz bahsettim yapmanız gerekenleri. programda process kısmına basınca nelerin çalıştığını görüyorsunuz. Daha sonra programdan apps kısmına giderek ilgili programın ayarlarını kapatarak deneye deneye bulacaksınız. daha sonra tekrar proces kısmında kontrol edersiniz aktif olup olmadığını. Ben şu anda 9.8.15 eu romdayım. Başka romlarda daha uzun süreler alabilir miyim bilmiyorum rom değiştirip denemek lazım
Uygun romu bulduğunuz da deneyimlersiniz hocam

rido_knight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Arkadaşlar telefonu kullanan sıradan bir kullanıcı iseniz yani günlük 4-4.5saat ekran size yetiyor ise bu tarz ekran sürelerini almak için kasmayın. Maksimum %75 minimum da %25 olacak şekilde şarja takın telefonu. Becerebilirseniz de Max voltage'ı 4.2v a ayarlayın. Bu önerim telefonu uzun süre kullanacak arkadaşlar içindir. Aksi telefonun pilini mahvediyor. Bununla ilgili makalelere ulaşabilirsiniz. Bilginize. Ve bu bir takıntı. Takıntı haline gelmesinden çıkarın bu ekran süresi işini. Arabanın yakıt ortalamasına bakmak gibi bir şey. Kaliteli sürüş yaşatmıyor.

Edit: yanlış bilinen bir gerçek var. Telefonu sürekli şarj etmek sorun değil. Sorun telefonun şarj olduğu sıcaklık, hücre voltajı ve kapasitesi. Onun dışında güvenilir aralıklarda sürekli şarj edebilirsiniz. Sorun olmadığı ispatlanmış.

ramozotti

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Redmi note 5
Konular
5
Hocam Max voltajı 4.2 ye nasıl ayarlayacagiz

rido_knight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Hocam Max voltajı 4.2 ye nasıl ayarlayacagiz

Hocam ilginç bir şekilde efsane Root Explorer biraz sonra yerini vereceğim dosyayı editleyemiyor. Şu an bir tane buldum File Explorer(Root Add-on) yazan onu kullanıyorum. Geçici tabiki ne yapabilirim diye araştırmadım. Bazı kişiler Tasker uygulaması ile telefon açılınca devreye girecek bir görev yazıyorlar. Çünkü her resette sıfırlanıyor eski değerine. Dosya yeri;

sys> class > power_supply > battery > max_voltage içinde

4400000 gibi bir şey yazıyor. Onu siz 4200000 e değiştireceksiniz. 4.2v ayarladığınız zaman şarj %100 olamaz. 80 küsür bir yerde kalır ve sürekli %100'e çıkmak için şarj ediyor şekilde kalır. Bilginize. Root varsa Battery Charge Limit uygulaması ile kullanmanız tavsiyedir.

ramozotti

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Redmi note 5
Konular
5
Hocam burda belirten değerlerde mi kullanacağız

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-11-04-16-42-55-165_com.slash.batterychargelimit.jpg
    Screenshot_2019-11-04-16-42-55-165_com.slash.batterychargelimit.jpg
    271,8 KB · Görüntüleme: 63

rido_knight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Hocam burda belirten değerlerde mi kullanacağız

Hocam ne kadar istediğinize bağlı. Benim bulduğum kaynaklarda %75-%25 arası en ideali görünüyordu. O yüzden sol taraftakini 75'e ayarladım. Bu %75 olunca şarjı kes demek oluyor. Sağdakini de 73 yaptım. O da %73'e düşünce tekrar şarja başla demek oluyor. Yukardaki anahtarı da Enable yaptım. Bu programda yapılacak bu kadar. Siz kaça kadar şarj olup durmasını ve olur ya arkaplanda bir şey çalışıp şarjınızı harcarsa kaça düşünce şarja tekrar başlasın diye ayar yapıyorsunuz. Önemli bir detay. Eğer bu programı ilerde kullanmaktan vazgeçerseniz %100'e yapıp sonra yukardaki anahtarı kapatıp sonra silin. Böyle ayarlı şekilde silince eskiden kaça ayarladıysanız orada durma gibi bir sorunla karşılaşılabiliyor. Ayrıca Status kısmında da şarj olurken hücrelerin kaç volta çıkarılıp şarj edildiğini görebilirsiniz. Hızlı şarjın mantığı o zaten. Hücreleri hemen maksimum voltaja çıkarıp pil sıcaklığına göre akım ayarlanıyor.

mstfmirac

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 9 T
Konular
16
Mıuı 11 kurdum ota üzerinden sonuç 18 saat süre
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

waycell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
waycell
Cihazım
mi9t
Konular
0

can_nez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YiğitCan
Konular
14
Bi örnekte ben paylaşiyim global rom miui v10
Telefon dizi film izlemek içim yaratılmış wifi açık 10 küsür saat film izlenir hatta wifi kapatıp 12yi bile geçebilecek kapasitede
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt