Yardım Mi 9T Dokunmatik kendi kendine dokunuyor

thewiott61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.11
Telefon Modeli
mi 9t
Bootloader Kilidi
Kapalı
Kırılmaz cam takılıdır ama tam ekran değildir kılıfıda takılıdır. Ekran kendi kendine dokunuyor ama ben ekrana dokundum zaman, Örnek ; Elimi ekranda gezdiriyorum gezdirdiğim sırada sürekli kesiliyor yada farklı yerlere dokunuyor bu sorun her zaman olmuyo ara sıra oluyor daha demin denemelerime göre emin olmamakla birlikte telefonda bulunan bir sensör tarafından dokunduğunu düşünüyorum telefonu masada farklı yöne hareket ettiriyorum kesme azalıyor telefonu 45 derece kaldırıyorum yada elime alıyorum kesilme sorunu gidiyor. Acaba sorun tam olarak nedir arkadaşlar servise göndermek istemiyorum 1 ay bekleyecek zamanım yok. Telefon 1 haftalık.

ichrkcs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Reh
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Bilg. Prog.
Konular
11
Ekran değişti. Yeni ekranda da aynı sorun oldu. Miui 11 kullanıyordum ozaman. Miui 12 kuruduğumdan beri sorun yaşamadım.

Mi 9 Lite kullanıyorum, MIUI 11 kurdum sarj sorunu yüzünden ve Ghost touch sorunu yaşadım. 12'ye yükselttiğimde sorunum ortadan kalktı. Sanırım bu sorun daha çok yazılımsal bir sorun.

Oyla:

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
Mi 9 Lite kullanıyorum, MIUI 11 kurdum sarj sorunu yüzünden ve Ghost touch sorunu yaşadım. 12'ye yükselttiğimde sorunum ortadan kalktı. Sanırım bu sorun daha çok yazılımsal bir sorun.
Şimdilik yazılımsal sorun gibi duruyor. İkimiz de Miui 12 de sorun yaşamadığımıza göre yazılımsal olması yüksek ihtimal.

Oyla:

ekinox122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eko
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Harekat Memuru
Konular
10
aynı sorun bende de mevcut, cok nadir oluyor bazen ekrani kilitledigimde düzeliyor bazende telefonu kapatip açmam gerekiyor ama cok nadir haftada 1 kere gibi...

Oyla:

ichrkcs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Reh
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Bilg. Prog.
Konular
11
aynı sorun bende de mevcut, cok nadir oluyor bazen ekrani kilitledigimde düzeliyor bazende telefonu kapatip açmam gerekiyor ama cok nadir haftada 1 kere gibi...
hangi miui sürümünü kullanıyorsun?

Oyla:

Ebubekirdelicee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ebubekir
Cihazım
Resmi Note8
Konular
4