Fön makinesi ile arkayı yumuşatim, araya Plastik ince uçlu bişi soktum, açıldı kapak. Vidalari çıkarttim, anakart korumasını cikarttim, pil soketlerini çıkartım, pili isittim, yapisken yumuşadı, pili de cikarttim, deji yi yerlestirdim. Soketi taktım, anakart korumasini taktim. Arka kapak yapiskan yerlerini kazıdım. Yerine b700 yapıştırıcı sürdüm, kapağı yerleştirdim. Tam kapandi. Yerine ansiklopediler koydum
2 saat sonra aldım. Kapak sıfır yapışmış, eskisi gibi. Boşluk yok. Teli açtım. Şarjı fulledim. Sabah 8 den şuan 18,35 kadar hiç şarja koymadım. Hâlâ yüzde 70 şarj ve 8 saat kullanım süresi ve 3.5 saat ekran süresi aldım. Ki bu süreyi yüzde 30 sarj ile aldım. kullanımında pubg yarım saat, youtube, instagram tweetter tarayici kamera gibi şeyler var. ..
Bence ilk günkü pil kullanim gücüne ulaştı.. Deji yi kendi sitesinden aldım. Öneririm..
Yapması da kolay.
Arka kapak sorunu da yok, asıl sorun arka kapakta olan yapıştırı kısmı. Orayı iyi temizleyip, tek seferdr yapıştırıcıyi sürüp, kurumadan tek seferde yerleştirip ,hemen 1-2 saatlik ağırlık ile baskilayin.. Kapakta açıklık sıfıra iniyor. Sorunsuz.
Deniyimim bu şekilde.
Tüm bu işlemleri tel kapalı iken yapın, ısıtma vs
))
8 saat kullanım süresi verdi Yüzde 30 sarj yiyerek.. Çok güzel bence.