Yardım Mı 9t bootloader

mefete

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
mi 8 se
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom
Telefon Modeli
Mı 9 t
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese iyi günler forum da yeniyim size bir sorum olacak. Ben yurt dışı Xiaomi mi9t aldım ve IMEI atılmamış halde şuan 4+4 ay süresi var. Öğrenciyim şuan IMEI atmamayı düşünüyorum yani şebeke gidene kadar kullanıcam ne yapmalıyım bir önlem almam gerekiyor mu bootloader kilidini açıcam onun süresini bekliyorum (165 hours :) ) başka yapmam gereken birşey var mı bootloader dışında şebeke gittikten sonra sorun yaşamak istemiyorum. (Yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler.)

eren_626

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro Mi10
Konular
16
botloaderi açtıktan sonra ister telefoncuda ister video izleyerek kendinizde yapabilirsiniz sorun olmaz tabi en önemlisi bootloader

Oyla:

mefete

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
mi 8 se
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
botloaderi açtıktan sonra ister telefoncuda ister video izleyerek kendinizde yapabilirsiniz sorun olmaz tabi en önemlisi bootloader
Sadece bootloaderı açıp IMEI süresi dolana kadar bekliyim sıkıntı olmaz demek mi bu hocam. (3 gündür araştırıyorum çünkü kesin bı sonuca varamadım en son burda buldum kendimi )

Oyla:

eren_626

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro Mi10
Konular
16
yani bootloader acıksa istediginiz zaman imei atabilirsiniz 3+3 yani 6 Ay süresi var 1İmeinin diger İmeide aynı sistem oldugu için 12 Ay rahat kulanırsınız sonrasında sorunsuz imei atabilirsiniz tabi İmei atıldıktan sonra telefon menüsünden format atmayın İmei silinir Twrp menüsünden atıcaksınız formatı İmei attırdıktan sonra

Oyla:

mefete

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
mi 8 se
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani bootloader acıksa istediginiz zaman imei atabilirsiniz 3+3 yani 6 Ay süresi var 1İmeinin diger İmeide aynı sistem oldugu için 12 Ay rahat kulanırsınız sonrasında sorunsuz imei atabilirsiniz tabi İmei atıldıktan sonra telefon menüsünden format atmayın İmei silinir Twrp menüsünden atıcaksınız formatı İmei attırdıktan sonra
Tamamdır üstad çok saol yardımcı olduğun için twrp yi kullanmayı biliyorum mi 8 se kullanıyordum eskiden biliyorsunuz global sürüm değil güncellemeleri ordan atıyordum. Son bir sorum olacak size güncellemeyi ayarlardan yaparsam sorun olur mu IMEI falan silinir mi yani?

Oyla:

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Biri bu 3+3 ay muhabbetini anlatabilir mi? Mesela yurtdisi cihaz ilk defa sim takilip sisteme girdi tek imei 6 ay mi kullanilabiliyor?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

eren_626

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro Mi10
Konular
16
Biri bu 3+3 ay muhabbetini anlatabilir mi? Mesela yurtdisi cihaz ilk defa sim takilip
evet hocam 3+3 6 ay kulanılıyor sonrasında ise şebeke göstermiyor eger 2 sim girişi varsa digerinide aynı şekilde kulanabilirsiniz yani 12 ay İMEİsiz durabilrisiniz.

Oyla:
Üst Alt