Yardım Mı 9t bootloader

mefete

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
mi 8 se
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom
Telefon Modeli
Mı 9 t
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese iyi günler forum da yeniyim size bir sorum olacak. Ben yurt dışı Xiaomi mi9t aldım ve IMEI atılmamış halde şuan 4+4 ay süresi var. Öğrenciyim şuan IMEI atmamayı düşünüyorum yani şebeke gidene kadar kullanıcam ne yapmalıyım bir önlem almam gerekiyor mu bootloader kilidini açıcam onun süresini bekliyorum (165 hours :) ) başka yapmam gereken birşey var mı bootloader dışında şebeke gittikten sonra sorun yaşamak istemiyorum. (Yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler.)

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Biri bu 3+3 ay muhabbetini anlatabilir mi? Mesela yurtdisi cihaz ilk defa sim takilip sisteme girdi tek imei 6 ay mi kullanilabiliyor?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk sime takıldığı zaman 120 gün süre veriyor BTK size ,aynı durum ikici sime takılınca da oluyor toplam da 240 gün 240 gün bölü 30 gün eşittir 8 ay olmuş oluyr yasal süre.

Bu arada yanlışlıkla her iki sim yerine takarsanız tek sim işlemi görür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet hocam 3+3 6 ay kulanılıyor sonrasında ise şebeke göstermiyor eger 2 sim girişi varsa digerinide aynı şekilde kulanabilirsiniz yani 12 ay İMEİsiz durabilrisiniz.

Tamamen yanlış bilgi.

Oyla:

eren_626

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro Mi10
Konular
16
İlk sime takıldığı zaman 120 gün süre veriyor BTK size ,aynı durum ikici sime takılınca da oluyor toplam da 240 gün 240 gün bölü 30 gün eşittir 8 ay olmuş oluyr yasal süre.

Bu arada yanlışlıkla her iki sim yerine takarsanız tek sim işlemi görür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamen yanlış bilgi.
6 ay hocam bana mesaj geldi o yüzden diyorum 6 ay süre veriyor imei atmak için

Oyla:

eren_626

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro Mi10
Konular
16
cihazı Kasımın Başında Aldım ve bana gelen mesajda ise İMEİ nolu cihaz jayıt dışı oldugu için 11/04/2020 tarihide kulanım dışı olacaktır diyor dedigim dogru bence 6 ay telefoncuyada sordum bu durumu

Oyla:

mefete

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
mi 8 se
Konular
2
Biri bu 3+3 ay muhabbetini anlatabilir mi? Mesela yurtdisi cihaz ilk defa sim takilip sisteme girdi tek imei 6 ay mi kullanilabiliyor?

Aynen tek sim 4 çift sim 4+4 şeklinde oluyor IMEI kapanmadan önce bootloaderı yapman lazım eğer yurt dışı cihaz alırsan aklında bulunsun IMEI kapanırsa ve sen bootloader yapmamışsan çok uğraşırsın.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
cihazı Kasımın Başında Aldım ve bana gelen mesajda ise İMEİ nolu cihaz jayıt dışı oldugu için 11/04/2020 tarihide kulanım dışı olacaktır diyor dedigim dogru bence 6 ay telefoncuyada sordum bu durumu

Hocam simi takar takmaz sistem " Aha yakaladım hemen süre vereyim" demiyor ki ? Sistem imei noyu veri tabanında tarayıp ona göre mesaj atıyor.

Mesaj geldikten sonra 120 gün süre verir, bu biraz da şans işi kimisine hiç mesaj gelmeden 4 ayın sonunda bir sabah bi bakıyor şebeke yok, kimisine de sende olduğu gibi 6 ay süre verebiliyor. Bu sürenin yasalı 120 gündür.

Oyla:

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Peki diyelim daha onceden sim takildi ve daha sonra cihaz satildi, kalan sureyi sorgulayabilecegimiz bir yer var midir?

Oyla:

eren_626

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro Mi10
Konular
16
Peki diyelim daha onceden sim takildi ve daha sonra cihaz satildi, kalan sureyi sorgulayabilecegimiz bir yer var midir?

malesef yoktur hocam nezaman kapanırsa artık

Oyla:
Üst Alt