- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Bliss demi hocam?tmm dir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Muradovs hocam uygulama çekmecesini nasil kapatabilirim.
uygulamalari sadece ana ekrana almak istiyorum normal xiaomi arayuzlerindeki gibi
Arkadaşlar bu romda sanal tuşlar nasıl kapatılıyor? Ben bulamadım. Bilen varsa yazabilirmi lütfen.
hocam bulmuşken sorayım, özellikle tam ekran resim çekimi için miui kameraya alışmışım bayağı, ne kullanıyorsunuz kamera sorabilirmiyim? Gömülü gelen kamera saçma sapan bişi, resim boyutu en fazla 9 megapiksel, 16/9 için.Ayarlar arama kısmına hareketler yazın , çıkar
hocam bulmuşken sorayım, özellikle tam ekran resim çekimi için miui kameraya alışmışım bayağı, ne kullanıyorsunuz kamera sorabilirmiyim? Gömülü gelen kamera saçma sapan bişi, resim boyutu en fazla 9 megapiksel, 16/9 için.
Teşekkürler. İfade tarzım değişik olmuş, tekrar okuyunca anladım, özür dilerim. Geri dönüş için tekrar teşekkürler.Şu an bu romda değilim ama bulmuşken beni
Bu konuyu inceleyin
Gcam - [TÜRKÇE][EIS]Mi 9T/K20 GCam 7.4.104 Parrot043 [18.07.20]
Çalışan Özellikler: Gece Modu HDR HDR+ EIS Astography Portre Modu Bir çoğu Değişiklik Listesi: Google Kamera değişikliği Sürüm: 7.4.104 | V1 Yalnızca Android 10+ İşte, Google Kamera sürüm 7.4.104'te yaptığım modifikasyonun uzun zamandır beklenen sürümü. Her şeyi neredeyse 7.3.020'den...forum.miuiturkiye.net
Teşekkürler. İfade tarzım değişik olmuş, tekrar okuyunca anladım, özür dilerim. Geri dönüş için tekrar teşekkürler.