1.4 GB a ilginç dolu romun içi baya herhalde.Dahil değil..
1.4 GB a ilginç dolu romun içi baya herhalde.
fw dosyasini avrupami yoksa global mi indiriyoruz1.4 GB a ilginç dolu romun içi baya herhalde.
Eve gidiyim deneyeceğim deneyimlerimi yazarım.Yükleyin,deneyimlerinizi yazın hocam
12.9 sürümünde muhtemelen dahil edecekler...
Bu rom mi9t pro icin varmi hocam
hocam iyi günler ben rom u kurarken 3. asamada yani gaaps modul kısmında hata verdı. suan cıhaz orange twrp modunda ama ne yapsam hata veriyor
ben ilk romu kurarken normal twrp den sanıp(otg ıle kuracaksak orange twrp kullanmamız gerektiğini düşündüm) ınstall kısmına kadar geldım (format data vs yaptım ) add kısmından sırayla yukleyın seklinde olduğu için orange twrp nın lazım olduğunu yanlıs twrp ıle attıgımı dusunup ana menuye gelip orange twrp yı flasladım daha sonra aynı ıslemlerı orange twrp den yaptım ama otg ıle degıl dırek bılgısayardan dosyaları attım sonra sıra ile fw yuklendı rom yuklendı gaps module gelınce hata verdı bende eskı twrp den kaynaklı hata oldugunu dusunup tekrardan format data atmayı denedim yine hata verdi date cache dalvık ve dıger dosyadan olan 4 dosyayı sılıp denedım yıne olmadı eskı twrp ye donmek için trabzonlu hocanın verdigi twrp zıp dosyasını flaslamayı denedım yıne hata verdı en son reboot systm dedım no os installed are you sure you wish to reboot kısmı çıktı bende geri cancel butonuna bastım şuan orange fox ana sayfadayım nasıl kurtarabilirim cihazı?