2,5 aydır kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntı ile çük şükür hiç karşılaşmadım. Ne donma, ne kapanma, ne kasma, ne herşeyi silme, ne galeri sıfırlanması... vs vs. Birde hemen şuçu Xiaomi'ye atmayın sevgili kardeşler... Tamam teknoloji şans işi ama kendinizi de bir sorgulayın önce derim bence... Teknolojik cihazlarda bilinçsizce yapacağınız her hareketin mutlaka bir soruna yol açacağını unutmayın. Mutlaka öncesinde birşeylar yapmış olmalısınız ki cihaz kapanmış. Dediğim gibi 2.5 alalı oldu, 2 aydır da bootloader kilidini açıp, twrp kurup, custom rom kullanmaya başlayalı oldu. O kadar kurcalamama, rom, mod vs şeyler kurmama rağmen hala stabil bir şekilde kullanıyorum. Haa şu da var, Play storedaki bazı uygulamalar telefonun şarjını içiyor, bazı güncellemeler sorunlu olabiliyor ve bazı cihazlarda ( bu sadece xiaomi değil, samsung, sony, lg ve apple cihazları gibi) stock romlar sıkıntılı oluyor ve yine bir güncelleme ile çözülüyor. vs vs bütün bunları göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bence garantili telefonunuzu kurcalamadan direkt n11'deki mağaza ile görüşüp yetkili servise gönderin. Cihazda anakart, depolama yada bellek gibi donanımlarda bir hata varsa bundan da yapabilir ve cihazın değişimi gerekebilir. bu yüzden siz birşeyler yapmaya çalışırsanız garanti dışı kalmasın cihaz... haydi rastgele kardeşim...