Çözüldü mi 9t birden kapandı açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aydnm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
xiaomi mi 9t
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global guncel rom
Telefon Modeli
mi 9t
Bootloader Kilidi
Kapalı
Whapsapp kullanırken birden dondu telefon. sonra ekran da kapandı. güç tuşuna uzun basmak işe yaramıyor. güç+ses tuşları da yaramıyor. şarja takınca şarj ışığı da yanmıyor. telefon hiç düşmedi. sorunsuz çalışıyordu. ne olmuş olabilir . ne yapmalıyım ? 1 ay önce n11 den ithalatcı garantili almıştım .

Thief.

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cihad
Cihazım
Mi 9 Se
Meslek
Art Direktör
Konular
11
Bugün Mi9T Lee patladı galiba.. diğer başlıkta bende acikladim telefon kapandı ve açtığımda herşey sifirlanmisti galeri bile silinmişti. Allahtan clouda kaydediyorum

Oyla:

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Bugün Mi9T Lee patladı galiba.. diğer başlıkta bende acikladim telefon kapandı ve açtığımda herşey sifirlanmisti galeri bile silinmişti. Allahtan clouda kaydediyorum
Al işte hergün bir sorun sıkıntı ne gelecek başımıza acaba meraktayım

Oyla:

Thief.

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cihad
Cihazım
Mi 9 Se
Meslek
Art Direktör
Konular
11
Al işte hergün bir sorun sıkıntı ne gelecek başımıza acaba meraktayım
Ben o kadar sevdim ki telefonu şuanda pekte umursamadım. umarım tekrarlanmaz. Düne özel bir sıkıntı vardı sanırım evrende :)

Oyla:

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Ben o kadar sevdim ki telefonu şuanda pekte umursamadım. umarım tekrarlanmaz. Düne özel bir sıkıntı vardı sanırım evrende :)
Bende severek kullanıyorum birde şu güncellemeler gelse daha iyi olur heralde

Oyla:

aydnm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
xiaomi mi 9t
Konular
1
bende çok severek kullanıyordum ama birden gitti işte

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Bilgisayara bağladığınizda bilgisayarda herhangi bir bağlanma bildirimi varmı?

Oyla:

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
2,5 aydır kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntı ile çük şükür hiç karşılaşmadım. Ne donma, ne kapanma, ne kasma, ne herşeyi silme, ne galeri sıfırlanması... vs vs. Birde hemen şuçu Xiaomi'ye atmayın sevgili kardeşler... Tamam teknoloji şans işi ama kendinizi de bir sorgulayın önce derim bence... Teknolojik cihazlarda bilinçsizce yapacağınız her hareketin mutlaka bir soruna yol açacağını unutmayın. Mutlaka öncesinde birşeylar yapmış olmalısınız ki cihaz kapanmış. Dediğim gibi 2.5 alalı oldu, 2 aydır da bootloader kilidini açıp, twrp kurup, custom rom kullanmaya başlayalı oldu. O kadar kurcalamama, rom, mod vs şeyler kurmama rağmen hala stabil bir şekilde kullanıyorum. Haa şu da var, Play storedaki bazı uygulamalar telefonun şarjını içiyor, bazı güncellemeler sorunlu olabiliyor ve bazı cihazlarda ( bu sadece xiaomi değil, samsung, sony, lg ve apple cihazları gibi) stock romlar sıkıntılı oluyor ve yine bir güncelleme ile çözülüyor. vs vs bütün bunları göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bence garantili telefonunuzu kurcalamadan direkt n11'deki mağaza ile görüşüp yetkili servise gönderin. Cihazda anakart, depolama yada bellek gibi donanımlarda bir hata varsa bundan da yapabilir ve cihazın değişimi gerekebilir. bu yüzden siz birşeyler yapmaya çalışırsanız garanti dışı kalmasın cihaz... haydi rastgele kardeşim...

Oyla:

aydnm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
xiaomi mi 9t
Konular
1
Bilgisayara bağladığınizda bilgisayarda herhangi bir bağlanma bildirimi varmı?
evet bağlanma sesi geliyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2,5 aydır kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntı ile çük şükür hiç karşılaşmadım. Ne donma, ne kapanma, ne kasma, ne herşeyi silme, ne galeri sıfırlanması... vs vs. Birde hemen şuçu Xiaomi'ye atmayın sevgili kardeşler... Tamam teknoloji şans işi ama kendinizi de bir sorgulayın önce derim bence... Teknolojik cihazlarda bilinçsizce yapacağınız her hareketin mutlaka bir soruna yol açacağını unutmayın. Mutlaka öncesinde birşeylar yapmış olmalısınız ki cihaz kapanmış. Dediğim gibi 2.5 alalı oldu, 2 aydır da bootloader kilidini açıp, twrp kurup, custom rom kullanmaya başlayalı oldu. O kadar kurcalamama, rom, mod vs şeyler kurmama rağmen hala stabil bir şekilde kullanıyorum. Haa şu da var, Play storedaki bazı uygulamalar telefonun şarjını içiyor, bazı güncellemeler sorunlu olabiliyor ve bazı cihazlarda ( bu sadece xiaomi değil, samsung, sony, lg ve apple cihazları gibi) stock romlar sıkıntılı oluyor ve yine bir güncelleme ile çözülüyor. vs vs bütün bunları göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bence garantili telefonunuzu kurcalamadan direkt n11'deki mağaza ile görüşüp yetkili servise gönderin. Cihazda anakart, depolama yada bellek gibi donanımlarda bir hata varsa bundan da yapabilir ve cihazın değişimi gerekebilir. bu yüzden siz birşeyler yapmaya çalışırsanız garanti dışı kalmasın cihaz... haydi rastgele kardeşim...
Bir hata yapmadığıma eminim. Bootloader rom değişme gibi olaylara zaten girmedim. Girsem benden kaynaklı olduğunu düşünürdüm. Benim düşüncem kendi Rom un da bi hata ile karşılaştığı için kapandı. Garantiye yolladım sonuç bekliyorum. İade talep ettim ben yinede. Sonucu burda paylaşırım

Oyla:

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53

ucuz etin yahnisi yavan olur.paramız az kardeşim bugun bu forumda note 10 yada apple para yatıracak kadar durumu ust duzey olupta xiaomi kullanan kişi sayısı azdır.mecburen o riske giriyoruz.kronik sorunlar mi 5,mi5s le basladı poco f1 de bile hala vardı vardı ben genelde xiaomide bi model cıktığı zaman izliyorum kronik sorun baş gösterecekmi diye amcaoğluna yeni aldırdım umarım sorun yasamaz:)dediğinde haklısın şans işi ama bi apple de samsungda kısa çöpü çekme ihtimalin xiaomiden az bu bir gerçek.

Oyla:

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
İp
ucuz etin yahnisi yavan olur.paramız az kardeşim bugun bu forumda note 10 yada apple para yatıracak kadar durumu ust duzey olupta xiaomi kullanan kişi sayısı azdır.mecburen o riske giriyoruz.kronik sorunlar mi 5,mi5s le basladı poco f1 de bile hala vardı vardı ben genelde xiaomide bi model cıktığı zaman izliyorum kronik sorun baş gösterecekmi diye amcaoğluna yeni aldırdım umarım sorun yasamaz:)dediğinde haklısın şans işi ama bi apple de samsungda kısa çöpü çekme ihtimalin xiaomiden az bu bir gerçek.
İPhone 8 plus kullanıyorum. Oyun oynamak içinde yedek olarak mi 8se aldım. Hatta mi 9t almayı düşünüyorum. Performans ve sağlamlık konusunda iphone üzerine tanımam. Ama xiaomi de öyle boş cihaz değil.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt