Soru Mi 9T Almadan Önce

engNect

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin
Cihazım
Elite, Max 2
Konular
4
Sahibinden ilan görmüştük adamı(iş yeri işte) telefondan arayıp telefonu sorunca. Alırsınız ama arkasını açarsak 15 dk da kullanabilirsiniz. Öbür türlü 1 hafta beklersiniz diyor. Xiaomi falan bekletiyor diyor. Şimdi bu ne demek oluyor anlamadım ??

byblt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Redmi K20 Mi 9t
Meslek
grafiker
Konular
7
Teknomemet var Instagram'da imei sıkıntısiz

Oyla:

Jude2World

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kağan
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
7
AYYILDIZ İletişim için ufak bir yorum yapabilirim. Dün 25 lira kargo ücreti gönderdim ve yine dün kargoya verildi satıcı tarafından. Henüz elime ulaşmadı fakat kontrollü kargo olduğu için sorun olacağını sanmıyorum. Güvenebilirsiniz bence en uygun fiyat bu satıcıda şu an.

Oyla:

hako06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi5
Konular
0
bu telefon için dert edilmemesi gereken tek şey imei atma. çok kolay bir şekilde tek sime kendiniz atabiliyorsunuz ilerde iki simede atma çıkar. on numara cihaz alın kullanın vesselam.

Oyla:

byblt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Redmi K20 Mi 9t
Meslek
grafiker
Konular
7
bu telefon için dert edilmemesi gereken tek şey imei atma. çok kolay bir şekilde tek sime kendiniz atabiliyorsunuz ilerde iki simede atma çıkar. on numara cihaz alın kullanın vesselam.
Kendiniz atabiliyor sunuz derken

Oyla:

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Mecidiyeköy de hrs servis veya tuş teknolojiden telefon alan oldumu hiç nasıl bir firma arkadaşlar

Oyla:

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
dolar 10 kuruş yükseldi ya, her yerde 100 tl binmiş cihazın üstüne, bazı yerlerde 150 tl.
Daha 10 gün önce ,1.999 tl idi üstelik. Yani daha ağır yazarımda boş.

Sizde böyle yaparsanız yani

Oyla:

engNect

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin
Cihazım
Elite, Max 2
Konular
4
AYYILDIZ İletişim için ufak bir yorum yapabilirim. Dün 25 lira kargo ücreti gönderdim ve yine dün kargoya verildi satıcı tarafından. Henüz elime ulaşmadı fakat kontrollü kargo olduğu için sorun olacağını sanmıyorum. Güvenebilirsiniz bence en uygun fiyat bu satıcıda şu an.
Ben de az önce gönderdim kargo parasını yarın gönderecekmis

Oyla:

vera29

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Xiaomi mi 9T
Konular
0

Sahibinden de ürün ile ilgili satıcıya mesaj attım. Bu sonradan atılan imei lerde kapanma sorunu olur mu diye? Arkadaş hiç bir bilgim yok ilanı okuyun diye cevap yazmış :)

Oyla:

lostlast

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi9 se
Konular
0
Sahibinden de ürün ile ilgili satıcıya mesaj attım. Bu sonradan atılan imei lerde kapanma sorunu olur mu diye? Arkadaş hiç bir bilgim yok ilanı okuyun diye cevap yazmış :)
2 gün önce diğer renkler içinde fiyatı aynıydı. Şimdi Mavi ve Kırmızı için 2075 lira yazıyor ilanda...

Oyla:

vera29

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Xiaomi mi 9T
Konular
0
2 gün önce diğer renkler içinde fiyatı aynıydı. Şimdi Mavi ve Kırmızı için 2075 lira yazıyor ilanda...
Günahını almayayım ama satıcı bana pek güvenilir gelmedi. Google dan firma adını şikayet diye aratınca bir kişinin bu firma için bozuk ve teşhir telefonlar satıyor diye bir şikayeti vardı...

Oyla:
Üst Alt