Soru Mi 9T Almadan Önce

engNect

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin
Cihazım
Elite, Max 2
Konular
4
Sahibinden ilan görmüştük adamı(iş yeri işte) telefondan arayıp telefonu sorunca. Alırsınız ama arkasını açarsak 15 dk da kullanabilirsiniz. Öbür türlü 1 hafta beklersiniz diyor. Xiaomi falan bekletiyor diyor. Şimdi bu ne demek oluyor anlamadım ??

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Günahını almayayım ama satıcı bana pek güvenilir gelmedi. Google dan firma adını şikayet diye aratınca bir kişinin bu firma için bozuk ve teşhir telefonlar satıyor diye bir şikayeti vardı...

Onlarca alıp memnun olan varken 1 kişinin olumsuzu mu güvenilir gelmedi ?

Bu aynı 100 tane iyilik yaparsın göze görünmez ama 1 kötülük 100 iyiliği öldürürmüş ona benzedi...

Oyla:

lostlast

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi9 se
Konular
0
Günahını almayayım ama satıcı bana pek güvenilir gelmedi. Google dan firma adını şikayet diye aratınca bir kişinin bu firma için bozuk ve teşhir telefonlar satıyor diye bir şikayeti vardı...
Kontrollü gönderim yaptıgı için sorun olmaz diye düşünüyorum. Satıcı hakkında fikrim yok ama

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Kontrollü gönderim yaptıgı için sorun olmaz diye düşünüyorum. Satıcı hakkında fikrim yok ama

Ben kontrolsüz gönderi ile aldım ve hiç bir sorun ile karşılaşmadım..
Alacaklar elini çabuk tutsun döviz kuru hareketlendi yine, bizim millete fırsat doğdu zam yapmak için :)

Oyla:

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
Dolar 10 kuruş arttı neredeyse tüm satıcılar 100 200 lira zam yapmış, boğazınızda kalsın ne diyeyim

Oyla:

lostlast

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi9 se
Konular
0
Ben kontrolsüz gönderi ile aldım ve hiç bir sorun ile karşılaşmadım..
Alacaklar elini çabuk tutsun döviz kuru hareketlendi yine, bizim millete fırsat doğdu zam yapmak için :)
yapmış zaten hocam 75 lira bindirmiş mavi ve kırmızı renkler için

Oyla:

MuratY

Marka değil, teknoloji fanboyu
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Samsung Note10+
Konular
21
Fiyatların biraz yükselmesinin sebebi de piyasada cihaz çok az var. Çoğu satıcıyı arayın yok diyor...

Oyla:

Jude2World

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kağan
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
7
Sahibinden de ürün ile ilgili satıcıya mesaj attım. Bu sonradan atılan imei lerde kapanma sorunu olur mu diye? Arkadaş hiç bir bilgim yok ilanı okuyun diye cevap yazmış :)
Açık konuşayım satıcıya özel mesajdan imei durumunu sorunca bana da biraz ters cevap vermişti. Muhtemelen artık gelen sorulardan bıktı ve biraz gergin :)
Aradığımda gerekli tüm bilgileri aldım anlık olarak elinde mavi renk yoktu. 1 gün beklersen yarın gelecek ben o zaman sana yazarım dedi. Bekledim ve yazdı ben de kargo ücreti gönderdim ve kargoladı. Tüm yaşanan bundan ibaret benim için. Kayıt işini kendisi yapmıyormuş zaten şu an o yüzden belki bilgisi yoktur. Forum üzerinden yaptıracağım ben ve bir sorun olmaz dendi bana.

Oyla:

lostlast

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi9 se
Konular
0
Açık konuşayım satıcıya özel mesajdan imei durumunu sorunca bana da biraz ters cevap vermişti. Muhtemelen artık gelen sorulardan bıktı ve biraz gergin :)
Aradığımda gerekli tüm bilgileri aldım anlık olarak elinde mavi renk yoktu. 1 gün beklersen yarın gelecek ben o zaman sana yazarım dedi. Bekledim ve yazdı ben de kargo ücreti gönderdim ve kargoladı. Tüm yaşanan bundan ibaret benim için. Kayıt işini kendisi yapmıyormuş zaten şu an o yüzden belki bilgisi yoktur. Forum üzerinden yaptıracağım ben ve bir sorun olmaz dendi bana.
aldıgınız fiyatı yazabilir misiniz ?

Oyla:

engNect

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin
Cihazım
Elite, Max 2
Konular
4
Ben de sipariş ettim. Kargodan gelmesini bekliyorum

Oyla:

Argyll

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Yok
Konular
0

Forum uzerinden kime yaptiracaksiniz hocam ? Ben de almayi dusunuyorum ama imei isi aklimi kurcaliyor..

Oyla:
Üst Alt