Yardım Mi 9 telefonum açılmıyor!!

beast6961

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
nebi
Cihazım
mi 9
Konular
1
Merhabalar arkadaşlar,

Mi 9 global rom telefonumu 2 ay önce Amerikadan aldım. 2 gün önce Türkiyeye geldim ve problem burada başladı. Telefon bir iki defa cebimde kapandı ve en son bu akşam temelli kapandı ve açılmıyor. Power tuşuna bassam dahi hiçbir tepki alamıyorum. Power tuşu artı volume ve asistan tuşunun kombinasyonu olan birçok deneme yaptım yine de tepki yok.

Telefonda son iki günde uygulanan 2 farklı durum var.
1 - Uçuş sırasında ilk defa Xiaomi'nin 10binlik power bankini kullandım
2 - Kendi cihazımın şarj makinesi farklı girişe sahip olduğu için kardeşimin Mi 6 şarj makinesini kullandım.

Bunlar dışında ne düşürme ne de başka bir aktivite söz konusu oldu. Telefon cebimde otomatik kilitleme moduna geçmiş falan olabilir mi?

Böyle bir kilitlenme olayı yaşayan varsa çözümü nedir?

Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

Burak0635

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
2
Hocam bir kere sen Amerika'dan Türkiye'ye gelmekle hata yapmişsın. Sorun seninle alakalı kullanıcı hatası.

Oyla:

HüDeM

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 13
Konular
1
arkadaşlar merhaba, mi 9t aldım demin rom yüklerken fastboot tan yarıda kaldı kapandı açılmıyor. kırmızı led yanıp sönüyor. telefnu pc ye bağlıyorum hiç tepki yok . lütfen yardımcı olun tel kapandı
!!!!!!!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lütfen yardımcı olun telefon kapandı hiç tepki vermiyor, kırmızı led yanıp sönüyor

Son düzenleme:
Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
arkadaşlar merhaba, mi 9t aldım demin rom yüklerken fastboot tan yarıda kaldı kapandı açılmıyor. kırmızı led yanıp sönüyor. telefnu pc ye bağlıyorum hiç tepki yok . lütfen yardımcı olun tel kapandı
!!!!!!!

lütfen yardımcı olun telefon kapandı hiç tepki vermiyor, kırmızı led yanıp sönüyor
Neden yarıda kaldı hocam.

Oyla:

HüDeM

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 13
Konular
1
Neden yarıda kaldı hocam.
mi yazısında takılı kalmış ben görmedim fastboot modunda olduğunu sandım. biraz ilerledi durdu ben çektim fastboot moduna alıp yüklemek için ama telefon birdaha açılmadı
led yanıp sönüyor

mi yazısında takılı kalmış ben görmedim fastboot modunda olduğunu sandım. biraz ilerledi durdu ben çektim fastboot moduna alıp yüklemek için ama telefon birdaha açılmadı
led yanıp sönüyor
faastboot modunda stock rom yükleyecektim.mi logosunda takılı kalırken yükle dedim sonradan farkına vardım.

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
led yanıp sönüyor
Hocam ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum. Ses kısma ve power ya da ses açma ve power tuşuna beraber basıp acin. Ya fastboot ya da recovery Mode girerse işlem yapabilirsiniz. Bu arada cihaz da imei işlemi var mi?

Oyla:

HüDeM

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 13
Konular
1
hocam ses kısma ve acma tusu ile birlikte power tusuna basıyorum tepki yok .kırmzı led yanıp sönüyor. tel mail sorunu yok yeni aldım yurtdısı

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
hocam ses kısma ve acma tusu ile birlikte power tusuna basıyorum tepki yok .kırmzı led yanıp sönüyor. tel mail sorunu yok yeni aldım yurtdısı
Hocam nasıl bu hale geldiği hakkında bilgim yok. İsterseniz Zenex hocam ile iletişime geçebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt