- Adım
- Mevlüt
- Cihazım
- S24 Ultra
- Meslek
- Kombi Tamiri
- Konular
- 72
aldığınız hata missmatcing türü bişeymiydi hocam .k20 pro linki verebilir misin
aldığınız hata missmatcing türü bişeymiydi hocam .k20 pro linki verebilir misin
İnternet bağlantısı ve sim kartı çıkarıp ilk ekrandan o şekilde devam edin hocam.Merhaba hocam telefon açıldıktan sonra kurulum yaparken güncellemeler denetleniyor da ileri gitmiyor
Hocam sim kartı çıkarttım telefonu yeniden başlatım başka bir telefondan wifi bağladım güncellemeler denetleniyor dan öte gitmiyorİnternet bağlantısı ve sim kartı çıkarıp ilk ekrandan o şekilde devam edin hocam.
Hocam net bağlantısını kopartıp geçin o aşamayı. Kurulum bittikten sonra guncellersiniz. Bu arada hiç başıma gelmedi hocam.Hocam sim kartı çıkarttım telefonu yeniden başlatım başka bir telefondan wifi bağladım güncellemeler denetleniyor dan öte gitmiyor
Hocam o aşamayı ah bir geçe bilsemHocam net bağlantısını kopartıp geçin o aşamayı. Kurulum bittikten sonra guncellersiniz. Bu arada hiç başıma gelmedi hocam.
Hocam o aşamayı ah bir geçe bilsem
Üstadım wifi ye de bağlantı yapmadan deneyin. Olmazsa tekrar kurulum yapıp kartsız ve wifi siz kurulum yapınHocam o aşamayı ah bir geçe bilsem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sorunu telefona reset atarak çözdüm teşekkürler hayırlı geceler.Hocam net bağlantısını kopartıp geçin o aşamayı. Kurulum bittikten sonra guncellersiniz. Bu arada hiç başıma gelmedi hocam.
Hayırlı olsun hocam. İyi forumlar. İyi geceler.Hocam sorunu telefona reset atarak çözdüm teşekkürler hayırlı geceler.