- Adım
- NURULLAH
- Cihazım
- Redmi k20 pro
- Konular
- 6
Özelden mesaj attım hocamevet açık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yardım edebilecen mi arkadaşım
Özelden mesaj attım hocamevet açık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yardım edebilecen mi arkadaşım
Arkadaşlar selamlar
Benim de mi 9t pro telefonum fastboot ekranında kaldı.Yalnız benim problemim hangi rom ' u indirdiysem mi flash tool ile yüklemek istediğimde size uygun değil uyarısı alıyorum. Vakit ayırıp teamviever den yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiye kadar indirdiğim romların bir kısmı:
Selamlar hocam aynı sıkıntıyı yaşıyordum sizinle hemen hemen. Aşağıdaki sitede şöyle birşey gördüm uyguladım sorunsuz çalıştı bir dene istersen.k20 pro
Bootloader kapalı ise mi flash ile rom atamazsınız hocam . Bunlar Google uygulamaları. Kilidiniz açıldıktan sonra rom yükleyebilirsiniz.İyi akşamlar herkese,
Mi9t pro bootloader kilidim açılmasına 167 saat var. Açılmadan fastboot ile rom atabilirmyim. Miui10 gözüküyor son güncelleme v11 gelmedi mi? Birde arama ikonu ve mesaj ikonu bu şekilde kalıyor tema değiştirse bile bunun çözümünü bilen var mı,Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Teşekkür ettim Arama ve Mesaj simgesinden bahsediyorum hocam tema değişse de ikonlar değişmiyorBootloader kapalı ise mi flash ile rom atamazsınız hocam . Bunlar Google uygulamaları. Kilidiniz açıldıktan sonra rom yükleyebilirsiniz.
Evet hocam Google uygulamaları olduğu için değişmiyor.Teşekkür ettim Arama ve Mesaj simgesinden bahsediyorum hocam tema değişse de ikonlar değişmiyor
Çözümü var mı peki?Evet hocam Google uygulamaları olduğu için değişmiyor.