- Adım
- Mevlüt
- Cihazım
- S24 Ultra
- Meslek
- Kombi Tamiri
- Konular
- 72
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim hocam. İyi forumlarcok güzel emeğinize sağlık
Rica ederim hocam. İyi forumlarcok güzel emeğinize sağlık
Hocam antutu ile işim olmadığı için bir tavsiyede bulunamam.Antıtu puanı için en iyi rom hangisi cevap verirseniz sevinirim
Performans olarak diyelim özelikleri bol olan değişik bir rom arıyorumHocam antutu ile işim olmadığı için bir tavsiyede bulunamam.
Escobar rom deneyebilirsiniz hocam.Performans olarak diyelim özelikleri bol olan değişik bir rom arıyorum
Rica ederim hocam.Elinize emeğinize sağlık hocam, paylaşım için teşekkürler.
Hocam senden birşey rica edecektim eğer vaktin varsa malum biliyorsun bu rom değiştirmeyi öğrenenler bir hastalığa kapılıyor rom değiştirme hastalığı bendede var hatta senden bulaştı ama bıktım sürekli sıfırla uygulama yükle bunun yedeklemelerini nasıl yaptığını her rom yüklemeden sonra o uygulamaları nasıl geri getirdiğini anlattığın bir rehber hazırlarsan eminim benim gibi birçok hastaya şifa olursun diye düşünüyorum şimdiden teşekkürler .MiuiMix 20.4.9 Special Edition listeye eklenmiştir.
Hocam senden birşey rica edecektim eğer vaktin varsa malum biliyorsun bu rom değiştirmeyi öğrenenler bir hastalığa kapılıyor rom değiştirme hastalığı bendede var hatta senden bulaştı ama bıktım sürekli sıfırla uygulama yükle bunun yedeklemelerini nasıl yaptığını her rom yüklemeden sonra o uygulamaları nasıl geri getirdiğini anlattığın bir rehber hazırlarsan eminim benim gibi birçok hastaya şifa olursun diye düşünüyorum şimdiden teşekkürler .
forum.miuiturkiye.net
forum.miuiturkiye.net
forum.miuiturkiye.net