Miui 11 severim ama öyle bir hatası var ki ve düzeltilemeyen bir hata bu. İnstagram video hikaye sorunu. Bundan dolayı kullanmam 11. Eu 11.0.8 kullandım uzun süre şarj süresi aynı hemen hemen benim kullanım tarzım için. Bug var olmaz mı aklıma gelen mesela YouTube video izliyorsun video bitince parlaklığı en düşüğe çekiyor sebepsiz. Sonra tel görüşmesinden sonra da en düşüğe çekiyor. Parlaklık konusunda en büyük sorunlu bence eu 12.0.2, ya ekranı gündüz cepten çıkartırken parlaklık ful kapalı şekilde çıkıyor sonra bekliyorum ki sensörü çalışsın da ekran parlasın, 3 gün duramadım bu romda. Mirooma geçtim bunda öyle bütün sorun yok ama yukarıda belirttiğim ufak sorunlar var. Bir de ahize sesi kısık gelebilir sana belki,
UnlnViTeD hocanın ses motorları konusundaki iyileştirmeleri denemen gerekebilir. Kısık gelmezse zaten ona da gerek yok, başka sorun göremiyorum ben şu an. Pubg oynamayı bıraktım. Oyun için sorun olursa cevap veremeyeceğim. Eskiden telefon kötüydü direnirdik. Şimdi de telefon iyi huzurum yok oyun oynamak için.