- Adım
- -
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 30
Birde yagamisan hocam belirtmeyi unuttum Candy Kernel ile pil performansı üst seviyelere çıkıyor. Yanlız Kernel kullanımı ile ilgili Nescafe656 hocamızın belirttiği bir durum var onuda dikkate alalım...
"UYARI: Bu kernel, PUBG ve bazı rastgele çince uygulamaların açılamadığı APP engelleyiciyi içerir, sadece sakıncası yoksa kullanın."
Öyleyse yagamisan hocam MasikX 11.3 + Candy Kernel 6.4(daha uzun ekran süreleri veriyor) veya 6.1(performansı daha iyi) ile bir deneyin isterseniz...
Hocam 11.0.8 kullanıyorum MiRoom sırf stock kamerası yüzünden degiştirmek istiyorum. Yakın zamanda kullandığın Aosp de olabilir miui 12 de olabilir rom var mı şarj süresi iyi olanMasikX 13.3 ile aldığım değerler %100 den %16 ya
WiFi ve Kulaklık hiç kullanmadım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Not: Uygulamaya Root izni vermediğimden arama ve mobil veriyi hesaplamadı.
Hocam yakın zamanda 8 gün kadar Revos 20.6.10 kullandım iyiydi şarj süresi. Birde 3 gün MasikX 13.3 kullandım ikisininde ekran görüntülerini bu konuda paylaşmıştım şarj süreleriyle ilgili. Revos daha başarılıydı hatayada pek rastlamadım birde romda Gpu driver son sürüm yüklü olarak gelmesi artı bir durum (bazen kameraya bağlanılamadı sorunu oluşuyordu gpu driver güncellemeyle ilgili).Hocam 11.0.8 kullanıyorum MiRoom sırf stock kamerası yüzünden degiştirmek istiyorum. Yakın zamanda kullandığın Aosp de olabilir miui 12 de olabilir rom var mı şarj süresi iyi olan
Hangi miui 11 sürümündesiniz kamera konusunda mi room çok kötüHocam yakın zamanda 8 gün kadar Revos 20.6.10 kullandım iyiydi şarj süresi. Birde 3 gün MasikX 13.3 kullandım ikisininde ekran görüntülerini bu konuda paylaşmıştım şarj süreleriyle ilgili. Revos daha başarılıydı hatayada pek rastlamadım birde romda Gpu driver son sürüm yüklü olarak gelmesi artı bir durum (bazen kameraya bağlanılamadı sorunu oluşuyordu gpu driver güncellemeyle ilgili).
Amma Vekakin biraz önce Miui11'e döndüm.
Dip Not: Şuan için hangi Miui12 sürümünü denerseniz deneyin bir eksiklik fark edip geri Miui11 e dönüş yapma ihtimaliniz çok yüksek %99.9 gibi bir oran
Hocam Gcam kullanın isterseniz mevcetin hocamın bir çok konusu mevcut gayette başarılı...Hangi miui 11 sürümündesiniz kamera konusunda mi room çok kötü
Batarya dışında ne gibi problemlerle karşılaştınız ki hocam, ben miroom miui 12 son betadayım, yaşadığım bir problem yok. Çok memnunum romdan. Başka romları denemek için bahane arıyorum ama bulamadımHocam Gcam kullanın isterseniz mevcetin hocamın bir çok konusu mevcut gayette başarılı...
Miui12 denemek istiyorsanız hatta deneyin bence Revos 20.6.10'u Format Data / Reboot Recovery / 5 Wipe (vendor dahil) şekilinde kurabilirsiniz.
Ben yine MasikX 11.3 sürümüne döndüm.