Diğer Mi 9 T Pro Ekran Süresi Paylaşımı

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Belliki miui 12 de 24 saat yerine 18 saati kullanıyorlar, kalan 6 saat ise uyuma için ayırmışlar hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekranı sürekli uyanık tuttuğunuz için büyük ihtimalle 18.29 da kalmış olabilir.
Hocam 18.30'u görüyordum özellikle 1 dk bekleyip 18.29'un ekran görüntüsünü aldım.

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Hocam 18.30'u görüyordum özellikle 1 dk bekleyip 18.29'un ekran görüntüsünü aldım.
Ben miui 12 yi bir hafta kullandım hatalı gösterdiğini farkettim de sizin kadar dikkat etmemiştim hocam. Yanlız mobil veri ile sarj çok kötüydü. Bekleme, geceden sabaha ve wifi ile normaldi. Bu yüzden 11'e geri dönüş yaptım.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Ben miui 12 yi bir hafta kullandım hatalı gösterdiğini farkettim de sizin kadar dikkat etmemiştim hocam. Yanlız mobil veri ile sarj çok kötüydü. Bekleme, geceden sabaha ve wifi ile normaldi. Bu yüzden 11'e geri dönüş yaptım.
Miui11'e dönüş yapmanız en yerinde karar olmuş hocam. Bende son olarak dün yayınlanan RevOS 20.6.10 u birazdan kurup 2 şarj döngüsü kullanıp kısa bir fikir sahibi olduktan sonra 11'e dönerim artık.

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Miui11'e dönüş yapmanız en yerinde karar olmuş hocam. Bende son olarak dün yayınlanan RevOS 20.6.10 u birazdan kurup 2 şarj döngüsü kullanıp kısa bir fikir sahibi olduktan sonra 11'e dönerim artık.
Miui sürümleri en az 2 ay geçmeden stabil hale gelmiyor hocam deneme yanılma ve geri dönüşlere göre geliştirmeye çalışıyorlar. Onun için en az Temmuz ortalarına kadar miui 12 kullanıcıları memnun etmeyecek gibi duruyor.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Miui sürümleri en az 2 ay geçmeden stabil hale gelmiyor hocam deneme yanılma ve geri dönüşlere göre geliştirmeye çalışıyorlar. Onun için en az Temmuz ortalarına kadar miui 12 kullanıcıları memnun etmeyecek gibi duruyor.
Aynen öyle hocam bu durumu bilmemize rağmen yeni bir sürümü çıkınca yine dayanamayıp denemek istiyoruz Rom Hastalığı ne yapalım...

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
4
Aynen öyle hocam bu durumu bilmemize rağmen yeni bir sürümü çıkınca yine dayanamayıp denemek istiyoruz Rom Hastalığı ne yapalım...

Custom romların hemen hemen hepsini denedim :) En verimli ve kararlı çalışan rom EU stabil. Artık rom yüklemeyi bıraktım :) Rom Hastalığı illettinden kurtuldum :) Umarım sizinde biter :)

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Custom romların hemen hemen hepsini denedim :) En verimli ve kararlı çalışan rom EU stabil. Artık rom yüklemeyi bıraktım :) Rom Hastalığı illettinden kurtuldum :) Umarım sizinde biter :)
Doğru diyorsunuz hocam, ben de mi Room stabil 11.0.8 sürümünü kullanıyorum. Şu anlık rom arayışını askıya aldım.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Ne güzel hocam adınıza sevindim bizede kısmet olur inşallah...

Ama Rom Dürtüsü etkisiyle bir kaç gün sonra yine arayışa girersiniz diye düşünüyorum (◔‿◔)

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
4
Ne güzel hocam adınıza sevindim bizede kısmet olur inşallah...

Ama Rom Dürtüsü etkisiyle bir kaç gün sonra yine arayışa girersiniz diye düşünüyorum (◔‿◔)

Yok hocam yaklaşık 1.5 aydır aynı sürümdeyim :) Bundan sonra da stabil sürümler ile devam ederim :)

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Pixel Experience ilk şarj sürem

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir