Diğer Mi 9 T Pro Ekran Süresi Paylaşımı

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Cevaplar için herkese teşekkürler Twrp den mi yükleniyor yani birde arama ve mesajlaşma uygulamarı google uygulama mı?
11.0.4 Recovery sürüm yazan TWRP den yükleniyor. dediğiniz uygulamalar google evet. çin sürümü dışındaki romlar bu şekilde.

Son düzenleme:

Yanniak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Xiaomi Redmi 7
Konular
6
Valla arkadaşlar çoğu romu denedm ama miui 11 miui 10 kadar stabil değil gerçekten ve pil performans farkı gerçekten de miui 10 da daha üstün o yüzden ben eu stabil miui 10 a döndüm ve gayet memnunum arada cidden fark var miui 11 cihazı hantallaştırıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hocam bende redmi 7 var ben nasıl dönebilirim miui 11 den 10 a acaba

Sefa5161

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
İphone 7 plus
Meslek
Photography
Konular
8
Hocam bende redmi 7 var ben nasıl dönebilirim miui 11 den 10 a acaba
Twrp kuruluysa eunun sitesinden miui 10 romunu indirp kurabilirsiniz eunun siteden miui 10 romunu bulmanz lazm twrp yüklü deilse sürüm düşmez sanırım

Yanniak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Xiaomi Redmi 7
Konular
6
Twrp kuruluysa eunun sitesinden miui 10 romunu indirp kurabilirsiniz eunun siteden miui 10 romunu bulmanz lazm twrp yüklü deilse sürüm düşmez sanırım

Hocam normal sitesinden girip Redmi 7 için baktığımda sadece son sürüm indirebilir gözüküyor Dün aldım telefonu bu işlemlerde garanti dışı kalmıyor dimi root felan yapılmadıgı sürece

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam normal sitesinden girip Redmi 7 için baktığımda sadece son sürüm indirebilir gözüküyor Dün aldım telefonu bu işlemlerde garanti dışı kalmıyor dimi root felan yapılmadıgı sürece
Rom yüklemek için bootloader kilidinin açık olması lazım. Bootloader kilidinin açılması durumunda bildiğim kadarıyla delta servis harici garanti dışı kalır. Delta da kullanici hatası olursa garanti dışı kalır.

Yanniak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Xiaomi Redmi 7
Konular
6
Rom yüklemek için bootloader kilidinin açık olması lazım. Bootloader kilidinin açılması durumunda bildiğim kadarıyla delta servis harici garanti dışı kalır. Delta da kullanici hatası olursa garanti dışı kalır.

Anladım hocam sağolun biraz araştırmam gerek 5 senedir İos kullanıyodum yeni geçtim Androide bakalım ekran süresi tatmin etmezse miui 10 u geri yüklemeyi düşünüyorum , gerçi bi gün kullandım miui 10 nu bugün 11 e geçtim :) Deniyip görücez

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Tamam hocam şarj bittiğinde bunun yazması normal . Şarj alımı kesiliyor. Hocam lkt magisk modülü vardı dün . Bugün fde yükledim .
Nescafe656 üstadım bu magisk modülünü nasıl kurucaz lkt ve fde ne demek nasıl kurulur birde bu modülü MiRoom'un 11.0.5.0 romuna kursak daha iyi ekran süresi alırmıyız cevabınızdan sonra romu yükliycem şuanda Orange Foxda bekliyorum :)

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Nescafe656 üstadım bu magisk modülünü nasıl kurucaz lkt ve fde ne demek nasıl kurulur birde bu modülü MiRoom'un 11.0.5.0 romuna kursak daha iyi ekran süresi alırmıyız cevabınızdan sonra romu yükliycem şuanda Orange Foxda bekliyorum :)
Hocam fde sıkıntılı tavsiye etmiyorum. Lkt ve gms yi magiskten yükleyebilirsiniz.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
nasıl yapıcam hocam nasıl yükliycem
Magisk e girip indir e tıklayin.
Arama yerinden indirip kurulum yapabilirsiniz

Üst Alt