Diğer Mi 9 T Pro Ekran Süresi Paylaşımı

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mi-Room Miui 9.12.27 Beta sürümü ekran süresi. Otomatik parlaklık orta seviyelerde, senkronizasyon GPS Bluetooth kapalı. Genel olarak Miui 11 için stabiller dahil, Xiaomi.eu Beta, Mi-Room Beta denedim fakat hiçbirinden memnun kalmadım. Aslında oyun oynamadıkça ekran süreleri iyi 7-8 saati buluyor fakat oyun oynayınca özellikle CoD gibi ağır oyunlarda 5 saati zor buluyor. Miui 10'da ekran sürem en az 6:30-7 saati buluyordu bu gibi oyunları oynayarak ama adam akıllı 3-4 saat oynamaktan bahsediyorum..
Yine de sanırım Miui 11 için en bugsız ve ideali MiRoom 9.12.27 Beta gibi duruyor. Ama kendi adıma konuşursam Miui 10'a dönüş yakındır..

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Favorim Eu 11.0.5.0
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Favorim Eu 11.0.5.0

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miui v11.0.5.0'ı da denedim anca düşük parlaklıkta video izleyerek o sürelere ulaşabiliyoruz. Miui 10'dayken orta parlaklıkta oyun oynarken o ekran sürelerini alıyorduk..

Chatin1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi note3
Konular
1
Bir çok rom denedim fakat en iyi performans aldığım akıcılık konusunda en çok hoşuma giden rom bu Eu stabil 11.0.5. Oldu. İş gereği telefon görüşmesi mail ve WhatsApp etkin sürekli mobil veri açık

cybermedya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
Mİ9TPRO
Meslek
Media
Konular
20
mi9t pro kulaniyorum miu 11.0.1 sürümünü günceleme geldimi

nido10

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nadir
Cihazım
mi5s
Konular
1
mi9t pro kulaniyorum miu 11.0.1 sürümünü günceleme geldimi
Yok daha gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet eu 11.0.5.0 miui için en iyi rom şu an hiç hata bug vs yok bunun bi üstü sanırım orjinal çin 11.0.5.0 dir ama ondada ingilizce ve çince başka yok dil seçeneği

Miui v11.0.5.0'ı da denedim anca düşük parlaklıkta video izleyerek o sürelere ulaşabiliyoruz. Miui 10'dayken orta parlaklıkta oyun oynarken o ekran sürelerini alıyorduk..
Miui10 bi tık daha iyidi evet ama geçmeye değermi 11.0.5.0. Eu ya diye doranlara kesinlikle geçin derim ne bi takılma ne bi sorun var

Miui10 bi tık daha iyidi evet ama geçmeye değermi 11.0.5.0. Eu ya diye doranlara kesinlikle geçin derim ne bi takılma ne bi sorun var

Son düzenleme:

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Yok daha gelmedi

Evet eu 11.0.5.0 miui için en iyi rom şu an hiç hata bug vs yok bunun bi üstü sanırım orjinal çin 11.0.5.0 dir ama ondada ingilizce ve çince başka yok dil seçeneği

Hocam benim Miui 10'da da zaten herhangi bir sorunum sıkıntım yoktu ben zevkten geçtim. Bir hafta Miui v11.0.5.0 kullandım memnun kalmadım, şu an Miui 9.12.27 MiRoom Beta'dayım

Miui 11'e geçtiğimden beri ilk defa böyle bir süre alıyorum. Gayet iddialı MiRoom Betası.. İlk sürem olmama rağmen oto parlaklıkta (orta yüksek arası) daha %50'de ve gördüğüm ekran süresi bu.

nido10

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nadir
Cihazım
mi5s
Konular
1
Ekran süresi kişisel biraz adam oyun kamera ağırlıklı takılır 4.5 saati anca görür youtube face insta ya takılır 10 saati görür cihaz da wifi 4g artı ortam ısısı soğu karanlık aydınlık mod hepsi etki eder ben ekran süresine bakmam takılma donma vs olmasın yeter miroomdayken geçişlerde bi kaç defa takılmıştı ama bu 11.0.5.0 da hiç olmadı ayrıc haklısınız miui 10 globaldede hiç bi sıkıntı yaşamadım tek eksisi şu google arma ve sms lerdi. Mirrom bataryads iyi evet kapalı ekranda pil nerdeyse hiç harcamıor 7 saat kapalıda yüzde bir gitmişti bende

Son düzenleme:

gokhankocabay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
0
Selam, bu ekran sürelerini ben neden alamıyorum anlamadım yılbaşında aldım telefonu, 10.3.3 global ile 6 saat ortalama görebiliyorum, dark mode açık, parlaklık %40 civarı, oyun oynamıyorum sosyal medya ve browser genel kullanımım,AOD açık kullanıyorum.Bir önerisi olan varmı acaba?

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11

Gün sonunda pilin tam gücünü görmüş olduk. Şahsen MiRoom Betası Miui 11'in en iyisi gibi geldi bana özellikle bataryadaki tutumu etkileyici. 1:30 saat Call of Duty, 1 saat Mobile Legends ve 30 dakikalık Cody Cross oyunu aşağı yukarı 3 saatlik oyun süresi ve 8 saatlik ekran süresiyle Miui 10 gibi geldi bana, etkileyici. Benzer süreler ile Miui 11'de diğer romlar 6 saat ekran süresini ucu ucuna görüyordu.

Üst Alt