- Adım
- Mevlüt
- Cihazım
- S24 Ultra
- Meslek
- Kombi Tamiri
- Konular
- 72
- Konu Sahibi Konu Sahibi
64/128 gb Farketmez hocam.hocan bu 128gb için olurmu
64/128 gb Farketmez hocam.hocan bu 128gb için olurmu
hocam benim tel root işlemi yaparken fastboot modunda takılı kaldı bu romu flash lasam kurtarırmı acaba64/128 gb Farketmez hocam.
Açılır hocam. İşlemleri dikkatli yapınız.hocam benim tel root işlemi yaparken fastboot modunda takılı kaldı bu romu flash lasam kurtarırmı acaba
kusura bakmyın bu saatte rahatsız ediyorum benim indirdiğim dosya davinci_global_images_V10.3.11.0.PFJMIXM_20190802.0000.00_9.0_global_ea6683ef55 bu isimle indi program görmüyor romuAçılır hocam. İşlemleri dikkatli yapınız.
Görür hocam. Siz seçeceksiniz.kusura bakmyın bu saatte rahatsız ediyorum benim indirdiğim dosya davinci_global_images_V10.3.11.0.PFJMIXM_20190802.0000.00_9.0_global_ea6683ef55 bu isimle indi program görmüyor romu
eli öpülecek adam gibi adamsın diyorum başka bişey demiyorumGörür hocam. Siz seçeceksiniz.
Estağfurullah hocam. Bilgi paylaştıkça çoğalır.eli öpülecek adam gibi adamsın diyorum başka bişey demiyorum
Hocam ben garantili cihazı mi 9 t cihazını kapattım."Cihaz unlocked olduğu için garantide problem olmasın diye bootloader kapamak için rom attım" demişsiniz
Dikkat : Mi Flash programında Clean All and Lock seçeneğini seçerseniz. Telefonun Bootloaderinin kilidi açıksa kilitlenir ve telefon açılmayabilir. O yüzden Clean All seçeneğini seçin. diye uyarmışsiniz. Uyarıyı dikkate alırsak bootloader ı nasıl kapatacağız. Bu işlemi yapmanın ne mantığı var. Açıkçası açık olan bl kilidini bende kapatmak istiyorum. Anladığım kadarıyla siz kapatmışsınız. Biz yapınca sorun olur mu?