- Adım
- Selim
- Cihazım
- Mi9t 128gb
- Meslek
- sağlık
- Konular
- 7
Adım adım deneyeceğim peki imei gidermi atılan imeikonuyu uygularsanız cihazınız açılacaktır
Adım adım deneyeceğim peki imei gidermi atılan imeikonuyu uygularsanız cihazınız açılacaktır
Rom yükleme ile imei gitmez hocamAdım adım deneyeceğim peki imei gidermi atılan imei
Hocam twrp ayri konu.Birşey daha sormak istiyorum twrp felan deniyo bunu yapmama gerek warmı yoksa bu rom yüklemede yüklenecek mi
Ben twrp kurmayacağım ozaman sadece bu işlemleri yapmam yeterli doğrumudur Nescafe hocam çok teşekkürler ilgi alakanız için bundan snra formun aktif üyelerindenim inşallahHocam twrp ayri konu.
Bu işlem orjinal haline döndürür telefonu..Ben twrp kurmayacağım ozaman sadece bu işlemleri yapmam yeterli doğrumudur Nescafe hocam çok teşekkürler ilgi alakanız için bundan snra formun aktif üyelerindenim inşallah
EvtCihazınız global mi sorguladınız mı?
Link bir üstte attım
istediğiniz gibi geçebilirsiniz ben garanti olsun diye miflash ile geçiyorumHocam aosp romdan geri mıuı herhangi bi custom roma dönüş yapmak için illa mi flashdanmı geçmek gerekiyor twrpden geçiş yaptım bi sıkını yok ama temiz değilse ona göre mi flashdan geçecem teşekkürler.
Cihazım garantili değil yurt dışı cihaz bu işlemleri uygulayarak rom yükledim cihaz normale döndü ama twrp yüklemedim twrp kurmam benim için ne gibi artısı olur kurmasam problem yaşarmıyım?Bu işlem orjinal haline döndürür telefonu..
Telefinunuz orjinal garantili ise ve custom rom yüklemek istiyorsanız twrp şart. Olduğu haliyle kullanmak istiyorsanız harici birşey yükleme yapmanıza gerek yok.
Telefonunuz yurt dışı garantisiz imei işlemli ise twrp olması sizin açınızdan faydalı olur.