Çözüldü mi 9 T mobil ödeme NFC sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nhtyldz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nihat
Cihazım
mi 9 T
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miuı 10
Telefon Modeli
mi 9 T
Bootloader Kilidi
Kapalı
telefonu yurt dışı olarak 25 ağustosta aldım sürüm global versiyon türkçe dili mevcut , nfc ile mobil ödeme puan kampanyalarından dolayı sürekli kullandığım bir ödeme türü bu telefonu nfcsi var diye aldım tabi kamera ve işlemci de tercih sebebi olmasını sağladı , ancak telefonda nfc açık olması, kredi kartı ile ilgili seçeneğin açık ve uygulamadan mobil ödeme aktif yapılmasına rağmen ödeme yapmadı , nfc üzerinden resim dosya gönderiyor ancak ödeme yapmıyor , sürümden dolayı mı nfc arızalı mı anlamadım gitti arızalı olsa nfc ile resim göndermeyi yapmaması gerekmez mi?

Alicanim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mİ 13 PRO
Meslek
Güvenlik polnet so
Konular
16
Telefonum rootlu ve nfc ile ödemeyi markette kullanıyorum.
Malesef ben kullanamadim banka ile görüştüğüm de telefonda kisaca root olduğu için güvenlik nedeni ile kullanmanıza izin verilmemektedir diye cevap almistim

Oyla:

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Malesef ben kullanamadim banka ile görüştüğüm de telefonda kisaca root olduğu için güvenlik nedeni ile kullanmanıza izin verilmemektedir diye cevap almistim
Akbank, ykb ve fastpay ile ödeme yapıyorum. Magisk yüklü ise magiskhide ile root gizleyebilirsiniz. Misal papara'da rootlu olunca açılmıyordu, root gizleyince açılıyor.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt