Hocam 1. Unlock mi boatloader indir
Kurduğun mi hesabı ile hem telefona hem ona bağlan (ses kısma ve güç tuşu ) ile fastboot menüye gir .
2. Bilgisayara bağla programdan adımları ilerle yap sana büyük ihtimalle süre verecek o süre bitince tekrar bağla telefonu (sıfırlanacak ) telefon unlock de aç
3 sonra twrp indir uygun olanı flashla en son uygun magisk zip ile telefon hafızasına at twrp menüye gir yükle bu kadar .
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam o kadarını araştırır ben kısa anlattım yani USB sonra mi hesabı geliştirici secenekler vs ögrenmek güzeldir
Kardeşim link atmışlar ordan bakarsan direk öğrenirsin hem senin için iyi olur sorun olunca kendin çözmen adına . Google yazarsan programı direk çıkar1. Unlock mi boatloader indir nerden indirecem linkleri belirtirmisinizz
1. Unlock mi boatloader indir nerden indirecem tek tek bilgilendirirmisiniz
Kardeşim link atmışlar ordan bakarsan direk öğrenirsin hem senin için iyi olur sorun olunca kendin çözmen adına . Google yazarsan programı direk çıkar
PC den yaptınız ve unlock oldumu hemenUNLOCK YAPDIM SONRAKİ İŞLEM NEDİR ONADA LİNK ALABİLİRMİYİM
Mi hesabını aktif et geliştirici seçenekleri aç ordan boatloader kilidini aç var ordan da aktif et öyle tekrarla işlemiböyle bir hata alıyorummm
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Stoya hocamın attığı linkten bakınböyle bir hata alıyorummm
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi hesabını aktif et geliştirici seçenekleri aç ordan boatloader kilidini aç var ordan da aktif et öyle tekrarla işlemi