Hocam stock recoveryden yapılan işlemler direk imei uçuruyor mu kesin?Şebeke sorunundan dolayı orijinal imeiye döner diye recoveryden wipe yaptım IMEI komple silindi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eyvallah hocam sağolasın Allah razı olsun
Eyv hocam. Ben ota update ile kullanmayı düşünüyorum umarım onda sorun çıkmazKesin uçuyor.Test edildi.
Teşekkür ederiz. Aslında bir kere açıklayıp yazabilirseniz çok iyi olurdu. Sonradan hatırlamama ihtimaline karşın burada kalıcı olurdu.Arkadaşlar hallettim yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler.Aynı sorunu yaşayan olursa elimden geldiğince ücretsiz yardımcı olurum
reis suan benimde gitti. eu romdan global roma dönmek istedim.twrpden reboot recovery yaptım ondan sonra fastboot takılı kaldı.Arkadaşlar hallettim yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler.Aynı sorunu yaşayan olursa elimden geldiğince ücretsiz yardımcı olurum
Orijinal IMEI de simkart takıp sinyal almadıysa süre başlamamıştır hocam.Cihaz orjinal İMEİ ye döndüğünde yasal olarak 4+4 ay kullanılabiliyor mu ?
reis suan benimde gitti. eu romdan global roma dönmek istedim.twrpden reboot recovery yaptım ondan sonra fastboot takılı kaldı.
bende mi flash tool ile global rom flashladım şimdi imei sorguladığımda imei bulunamadı diyor sanırım xqcn dosyası silinidi.
sizden ricam bana o dosyayo gönderirmisiniz birde EFS klasörü bulamadım ben, cihazda bu xqcn dosyasını nereye koyacağız
birde bende bulunan imei kodlarını nasıl yazacağım ona