- Adım
- Semih
- Cihazım
- Huawei
- Konular
- 1
Hadi beBu yazıya tıklarsanız tarayıcı üzerinden telefona indirebilirsiniz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hadi beBu yazıya tıklarsanız tarayıcı üzerinden telefona indirebilirsiniz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam mi room da eu ile aynı miui12 de ikisininde daha çok hatası var çok bug var stabilite yokSabah yedek uygulamaları deniyordum o ara yedek almıştımEvet, MiRoom geçiyorum. Cihazı aldığımdan bu yana hep MiRoom kullandım sadece Miui 12 denemek için xiaomi.eu geçmiştim.
Miroom'un altyapısı eu rom ama bana göre miroom daha iyi. Eu kullanırken ana menü gelmeme gibi sorunlar yaşıyordum, mirooma geçtim daha bir kere yaşamadımHocam mi room da eu ile aynı miui12 de ikisininde daha çok hatası var çok bug var stabilite yok
Miroomda eu gibi güncellemeler üzerine kurunca sorun çıkarıyordu diye hatırlıyorum oluyor mu acaba halaMiroom'un altyapısı eu rom ama bana göre miroom daha iyi. Eu kullanırken ana menü gelmeme gibi sorunlar yaşıyordum, mirooma geçtim daha bir kere yaşamadım
Yok olmuyor, direk install kısmından kuruyorumMiroomda eu gibi güncellemeler üzerine kurunca sorun çıkarıyordu diye hatırlıyorum oluyor mu acaba hala
Ekran süresi paylaşır mısınızGüncellemeyi yaptım kurmak isteyen aradaşlar için bu sürümle birlikte kasmalar gitti ufak tefek hatalar hala var ama gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz şarj olarak da performans olarak da gayet başarılı ( 7/24 cod mobile oynayan birisiyim )