- Adım
- Dobroutro
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Akademisyen
- Konular
- 27
Rica ederim...Çok teşekkürler
Rica ederim...Çok teşekkürler
Teşekkür ederim bende bu şekilde düşünüyorum hatta GCAM ile çektiğim videoyu izlediğim zaman gerçekten şaşırdım çünkü EIS gerçekten başarısız bir şekilde çalışıyor.Eline sağlık çok güzel inceleme olmuş şahsi fikrim gece çekimi hariç stok ile devam video konusunda gcam cok sapıtmıs
Bence EIS hiç devreye girmemiş ki girmemesi normal sonucta uyarlama şekilde kuruyoruzTeşekkür ederim bende bu şekilde düşünüyorum hatta GCAM ile çektiğim videoyu izlediğim zaman gerçekten şaşırdım çünkü EIS gerçekten başarısız bir şekilde çalışıyor.
g cam ilk bir kaç fotoyu incelediğimde daha kontrast vermiş gibi geldi.Öncelikle emeğinize sağlık hocam çok güzel olmuş videonuz ve umarım yardımcı olur alacak arkadaşlara.
Stock kamera özellikleri AI açıkken kendince renk parlaklık doygunluk vb ayarlar yapıyor ama gcam hiç bu ayarları yapmadan direk gözün gördüğünü alıyor ve özelleştirmeyi size bırakıyor. Gcam daha doğal bi görüntü veriyorken stock kamera kendi yazılımıyla bize direk hazır fotoğraf sunmaya çalışıyor.
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru hocam ama stok kamera kadar sapıtmıyor oynama işinde. Stok kamera da en azından Huawei kadar da yapay yapmıyor ama hakkını yemeyeyimg cam ilk bir kaç fotoyu incelediğimde daha kontrast vermiş gibi geldi.
cantara HiddeNKinGDoğru hocam ama stok kamera kadar sapıtmıyor oynama işinde. Stok kamera da en azından Huawei kadar da yapay yapmıyor ama hakkını yemeyeyim
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
telefonda değilim pc deyim. saatte doğru önceki mesajlara baktım mesela doğru. ayrıca bu mesajın bildirimide dün gelmişti onda da saat doğru fakat forumda yanlış gözüküyor. birde yazdığımda 20 dakika geçmiş gözüküyodu (şuan 40) ve forumda 20 dakika bi üye logout yapmadıysa ki yapacağını sanmıyorum online gözüküyor aktif olmasa bile ?Telefon saati doğru mu