Yardım Mi 9 se şarj sorunu

Çetin60

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi9 se
Konular
22
Cihazımda yüklü olan rom MIUI 10 şarjım hızlı bitiyor ne yapmalıyım başka rom yüklediğimde IMEI gidermei ilk aldığımda şarjı çok güzeldi bir günü rahatlıkla çıkarıyordu niye böyle oldu anlamadım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Twrp üzerinden cihaInıza uygun olan dilediğiniz romu kurabilirsiniz, imei gitmez. Fastboot tan clean all seçerek (lock seçmeyin) yine stock rom atabilirsiniz. Stock recovery den sıfırlamadığınız sürece imei silinmez

Oyla:

Çetin60

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi9 se
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp üzerinden cihaInıza uygun olan dilediğiniz romu kurabilirsiniz, imei gitmez. Fastboot tan clean all seçerek (lock seçmeyin) yine stock rom atabilirsiniz. Stock recovery den sıfırlamadığınız sürece imei silinmez
Peki şarj ömrü en iyi rom hangisi

Oyla:

Çetin60

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi9 se
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsinin kötü şuanda MIUI 11 olarak EEA denenebilir.
Hocam ilk yüklediğimde çok güzeldi niye böyle oldu anlamadım şuan güncelleme var ama korkuyorum daha kötü olur diye 11.0.6.0 forumda 11 de kötü olduğunu gördüm

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Hocam ilk yüklediğimde çok güzeldi niye böyle oldu anlamadım şuan güncelleme var ama korkuyorum daha kötü olur diye 11.0.6.0 forumda 11 de kötü olduğunu gördüm
Hocam telefonu şarjını komple bitirin sonra kapalı şekilde %100e kadar doldurun ama %100 oldumu hemen çekmeyin bi 30dk daha dursun sonra çıkarın.

Oyla:

SametC

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet Çelik
Cihazım
Xiaomi Mi 9 SE
Konular
3
Bataryayı kalibre edin. Eğer stok rom isterseniz en iyisi EEA batarya konusunda. Ancak tüm romlar arasında en iyisi eu stabil ve masik x stabil. Bu romları cihazın şarjı bittikten ve 100 e kadar doldurulup 30 dk daha şarjda bekletilen cihaza twrp ile yükleyebilirsiniz. Bu sayede batarya kalibre olur. Eğer custom rom ile uğraşmayacaksanız elle en son sürüm EEA yükleyin ve twrp üzerinden format çekin. İmei silinmez ancak ne olur ne olmaz twrp üzerinden EFS yedeği alıp bilgisayara kopyalayın.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt