Yardım Mi 9 SE - Pil Performansının En İyi Olduğu ROM Hangisidir?

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Note 12 Pro+
Meslek
Memur
Konular
78
Mi 9 SE'de en iyi pil performansı veren ROM ve sürümünü yazabilirseniz çok sevinirim.

Huseyiny2099

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi 8 se
Konular
17
hocam hiç bir şey kullanmadan mı alıyorsunuz o süreyi... bütün romları denedim 5 buçuk saat üzeri görmedim ekran süreisni
O kullandığınız duruma bağlı telefonunuz az çekiyorsa şarjı sömürüyor mesela ben dükkanda wifi açıkken 4 saat alıyorum ama hücresel veri ile 6 saati geçiyor evdeki wifi ile kullanırsam 7 saati geçtiği oluyor eu beta rom kullanıyorum

Oyla:

Ugurmiraç21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugur
Cihazım
Mi 9se
Konular
35
Eu beta mi eu stabil mi , akicilik performans batarya acisindan hangisi iyi ?!

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
O kullandığınız duruma bağlı telefonunuz az çekiyorsa şarjı sömürüyor mesela ben dükkanda wifi açıkken 4 saat alıyorum ama hücresel veri ile 6 saati geçiyor evdeki wifi ile kullanırsam 7 saati geçtiği oluyor eu beta rom kullanıyorum
hocam şimdi illa ki kullanım şekilleri değişiklik gösterir bunun sosyal medyası oyunu youtube vs derken 7 saati görmesi çok çok zor. yok stabil bir kullanıcı iseniz bir şey diyemem. ama ben şahsım adına bütüm romları denedim standart bir kullanıcı olarak hiç bir sosyal medya kullanmadan sadece 1 saate yakın oyun, standart bir şekil de whatsapp ve ufak tefek diğer işlemler ile 4-5 saati geçemedim. telefon hücrede bekleme, android sistem ve hiç bir şey yapmadan bekleme de şarjı sömürüyor... bize pek bir şey kalmıyor.

Oyla:

Huseyiny2099

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi 8 se
Konular
17
hocam şimdi illa ki kullanım şekilleri değişiklik gösterir bunun sosyal medyası oyunu youtube vs derken 7 saati görmesi çok çok zor. yok stabil bir kullanıcı iseniz bir şey diyemem. ama ben şahsım adına bütüm romları denedim standart bir kullanıcı olarak hiç bir sosyal medya kullanmadan sadece 1 saate yakın oyun, standart bir şekil de whatsapp ve ufak tefek diğer işlemler ile 4-5 saati geçemedim. telefon hücrede bekleme, android sistem ve hiç bir şey yapmadan bekleme de şarjı sömürüyor... bize pek bir şey kalmıyor.
Senin yaşadığın sıkıntıları bende yaşadım ama sorunun üstüne gidersen çözümü bulursun bende 3 defa rom değiştirdim 1 ay içinde hücresel bekleme şarjimi sömürüyordu onun üstesinden geldikten sonra telefonun şarjı çok iyi gitmeye başladı

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Senin yaşadığın sıkıntıları bende yaşadım ama sorunun üstüne gidersen çözümü bulursun bende 3 defa rom değiştirdim 1 ay içinde hücresel bekleme şarjimi sömürüyordu onun üstesinden geldikten sonra telefonun şarjı çok iyi gitmeye başladı
biraz tüyo versen...

Oyla:
Üst Alt