- Adım
 - Doğukan

- Cihazım
 - Note 12 Pro+

- Meslek
 - Memur

- Konular
 - 78

Mi 9 SE'de en iyi pil performansı veren ROM ve sürümünü yazabilirseniz çok sevinirim.

global resmi avrupa romu.o nedir hocam eu rom mu
o nedir hocam eu rom mu
hocam hiç bir şey kullanmadan mı alıyorsunuz o süreyi... bütün romları denedim 5 buçuk saat üzeri görmedim ekran süreisniEEA 10.3.9 açık ara en iyisi.Mobil veriyle 6,wifiyle 7 saat alıyorum.
O kullandığınız duruma bağlı telefonunuz az çekiyorsa şarjı sömürüyor mesela ben dükkanda wifi açıkken 4 saat alıyorum ama hücresel veri ile 6 saati geçiyor evdeki wifi ile kullanırsam 7 saati geçtiği oluyor eu beta rom kullanıyorumhocam hiç bir şey kullanmadan mı alıyorsunuz o süreyi... bütün romları denedim 5 buçuk saat üzeri görmedim ekran süreisni
hocam şimdi illa ki kullanım şekilleri değişiklik gösterir bunun sosyal medyası oyunu youtube vs derken 7 saati görmesi çok çok zor. yok stabil bir kullanıcı iseniz bir şey diyemem. ama ben şahsım adına bütüm romları denedim standart bir kullanıcı olarak hiç bir sosyal medya kullanmadan sadece 1 saate yakın oyun, standart bir şekil de whatsapp ve ufak tefek diğer işlemler ile 4-5 saati geçemedim. telefon hücrede bekleme, android sistem ve hiç bir şey yapmadan bekleme de şarjı sömürüyor... bize pek bir şey kalmıyor.O kullandığınız duruma bağlı telefonunuz az çekiyorsa şarjı sömürüyor mesela ben dükkanda wifi açıkken 4 saat alıyorum ama hücresel veri ile 6 saati geçiyor evdeki wifi ile kullanırsam 7 saati geçtiği oluyor eu beta rom kullanıyorum
Senin yaşadığın sıkıntıları bende yaşadım ama sorunun üstüne gidersen çözümü bulursun bende 3 defa rom değiştirdim 1 ay içinde hücresel bekleme şarjimi sömürüyordu onun üstesinden geldikten sonra telefonun şarjı çok iyi gitmeye başladıhocam şimdi illa ki kullanım şekilleri değişiklik gösterir bunun sosyal medyası oyunu youtube vs derken 7 saati görmesi çok çok zor. yok stabil bir kullanıcı iseniz bir şey diyemem. ama ben şahsım adına bütüm romları denedim standart bir kullanıcı olarak hiç bir sosyal medya kullanmadan sadece 1 saate yakın oyun, standart bir şekil de whatsapp ve ufak tefek diğer işlemler ile 4-5 saati geçemedim. telefon hücrede bekleme, android sistem ve hiç bir şey yapmadan bekleme de şarjı sömürüyor... bize pek bir şey kalmıyor.
biraz tüyo versen...Senin yaşadığın sıkıntıları bende yaşadım ama sorunun üstüne gidersen çözümü bulursun bende 3 defa rom değiştirdim 1 ay içinde hücresel bekleme şarjimi sömürüyordu onun üstesinden geldikten sonra telefonun şarjı çok iyi gitmeye başladı