- Konular
- 9
Siyah tema kullanıyorumSiyah tema dadamı aynı problem oluyor?
Siyah tema kullanıyorumSiyah tema dadamı aynı problem oluyor?
Kamera olarak her iki cihazıda kullandım mi9 se çok daha güzel kareler yakalıyor emin olabilirsiniz..Ben mi9senin boyutunu çok beğeniyorum onun dışında hiç bir şey için bence mi8den iyi değil mi9se
valla şu yorum iddalı bi yorum hala varsa elinizde mi 8 biraz daha karşılaştırıp test edebilir misiniz. bende dün biraz mi8 mi9se karşılaştırmalarını inceledim youtubedan aynı gibilerdi şaşırdım. mi8 daha iyidir diye tahmin ediyodum çünkü.Kamera olarak her iki cihazıda kullandım mi9 se çok daha güzel kareler yakalıyor emin olabilirsiniz..
Maalesef bugün sattım mi 8 i emin olun bence çok daha iyi 9 sevalla şu yorum iddalı bi yorum hala varsa elinizde mi 8 biraz daha karşılaştırıp test edebilir misiniz. bende dün biraz mi8 mi9se karşılaştırmalarını inceledim youtubedan aynı gibilerdi şaşırdım. mi8 daha iyidir diye tahmin ediyodum çünkü.
güzel güzel bu aradığım bi kullanıcı yorumuydu ne dxomarkta nede gsmarenada kamera kıyasında mi9 se yok çünkü. elimdeki huawei p20 satıp aldım ben mi 9 se yi 2 güne gelir bi aksilik olmaz ise o yüzden merak ediyordum hangi cihaza eşdeğer bi kamera performansının olduğunuMaalesef bugün sattım mi 8 i emin olun bence çok daha iyi 9 se
Mi 8 den aşağı kalır hiçbir yanı yok bence sony 48 mp çok iyi iş çıkarıyor ultra geniş açı ile bir tık daha önde kullanınca anlıcaksınız emin olun şimdiden hayırlı olsungüzel güzel bu aradığım bi kullanıcı yorumuydu ne dxomarkta nede gsmarenada kamera kıyasında mi9 se yok çünkü. elimdeki huawei p20 satıp aldım ben mi 9 se yi 2 güne gelir bi aksilik olmaz ise o yüzden merak ediyordum hangi cihaza eşdeğer bi kamera performansının olduğunu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gece çekimi.