Valla vodafone var bende işlemi yaptım geldı b20. Be ındırme hızıbda artıs oldu nede cekım gücünde zaten ıyı cekıyordu. Band20 de kullanıyor telefon baktıgım zaman. Ekran süresinıde etkilemedı
Network signal guru uygulamasından bakıyoruz, root gerekli.band 20 olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? ımei atılmış normal bir mi9se kullanıcısı bunu nasıl anlar telefonun bir yerine mi giriyorsunuz kodla şifreyle ?
band 20 olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? ımei atılmış normal bir mi9se kullanıcısı bunu nasıl anlar telefonun bir yerine mi giriyorsunuz kodla şifreyle ?
Rootusz çalışan bir uygulama vardı.Ama sadece anlık olarak hangi bandda olduğunu gösteriyordu.Onu bulamadım şuan.band 20 olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? ımei atılmış normal bir mi9se kullanıcısı bunu nasıl anlar telefonun bir yerine mi giriyorsunuz kodla şifreyle ?
o zaman bana rootsuz olanı lazımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rootusz çalışan bir uygulama vardı.Ama sadece anlık olarak hangi bandda olduğunu gösteriyordu.Onu bulamadım şuan.
o zaman bana rootsuz olanı lazımekranda 4.5g yazıyor neti açtığım zaman ama bunla ilgisi var mı bilmiyorum
4.5G yazmasıyla alakalı değil.o zaman bana rootsuz olanı lazımekranda 4.5g yazıyor neti açtığım zaman ama bunla ilgisi var mı bilmiyorum
bulunduğum yerde 2g ile band1 3g ile band8 4.5g ile band3 te sabit kalıyorLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbuldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4.5G yazmasıyla alakalı değil.
hıs testi aç arka planda, değişebiliyor o zaman belki belki b20 varmı görebilirsin.bulunduğum yerde 2g ile band1 3g ile band8 4.5g ile band3 te sabit kalıyor![]()
teşekkür ederim ilginiz için
40 mbps download 39 mbps upload çıkıyor canavar gibi hız benim için yeterhıs testi aç arka planda, değişebiliyor o zaman belki belki b20 varmı görebilirsin.
ben b20 ilede eski haliylede 1 mbps alıyorum üstelik full çekiyor40 mbps download 39 mbps upload çıkıyor canavar gibi hız benim için yeter![]()