- Adım
- Yunus
- Cihazım
- Mi9 SE
- Konular
- 98
SS atsana birazÇin romu kurdum baya iyi çinliler kendilerine bakıyorlar.
SS atsana birazÇin romu kurdum baya iyi çinliler kendilerine bakıyorlar.
Çok oldu kuralı hocam.SS atsana biraz
Hangi sürüm kullanıyorsunuz?beyler bir sorunum var; internet üzerinden radyo dinlerken ve aux girişiyle araçta radyo-müzik dinlerken ara ara seste kesilmeler oluyor. uygulamayı kapa-aç yapınca tekrardan belirli bir süre sonra seste kesilme oluyor. acaba bu sorunu yaşayan ve çözüme kavuşturan var mı aranızda? teşekkürler.
MIUI Global 11.0.6 kararlı Android 9 PKQ1.181121.001Hangi sürüm kullanıyorsunuz?
Nasıl farklar varÇin romu kurdum baya iyi çinliler kendilerine bakıyorlar.
Akıcı. Batarya göstergesinde bug yokNasıl farklar var
D2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hepsini açar HDD tak istersen.Merhaba arkadaşlar, telefonda call of duty oynuyorum ekrandan kontrol etmekte biraz zorluk çekiyorum. Bir tane kablosuz klavye ve mouse alacağım, otg kabloyla bağlayıp 1-2 program var onları kuurup oynacağım. Mouse ve klavye alırken neye göre alacağım, otg kabloyla çalışır mı telefon da. Teşekkürler.
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rom değiştirbluetooth kulaklikta karsi tarafla konusurken karsi tarafa cizirti gidiyormis masik x rom kullaniyorum bunun cozumunu bilen varmi
Bu daha iyi sanırım. yağ gibi akıyor. Bug yok.Çok oldu kuralı hocam.
Bu sürümde Android Sistem çok fazla şarj yiyordu sanırım hocam.Sizde nasıl durumlar,bize biraz kullandıktan sonra yazar mısınız?Hepsini açar HDD tak istersen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rom değiştir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu daha iyi sanırım. yağ gibi akıyor. Bug yok.