sanırım sorunu çözdüm. VoLTE'yi aktif hale getirdim. şimdilik herhangi bir kesilme olmadı.beyler bir sorunum var; internet üzerinden radyo dinlerken ve aux girişiyle araçta radyo-müzik dinlerken ara ara seste kesilmeler oluyor. uygulamayı kapa-aç yapınca tekrardan belirli bir süre sonra seste kesilme oluyor. acaba bu sorunu yaşayan ve çözüme kavuşturan var mı aranızda? teşekkürler.
Fazla fark etmiyordu ama buna değer Emin ol.Bu sürümde Android Sistem çok fazla şarj yiyordu sanırım hocam.Sizde nasıl durumlar,bize biraz kullandıktan sonra yazar mısınız?
Baya iyi çift hatta göre.Ekran sürem bu şekilde;
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Akıllı ağ modu çok etkili genelde wi-fi kullandığım için direk iki hattıda edge'ye çekiyorBaya iyi çift hatta göre.
Mi Room 'mu kullanıyorsunuz?Akıllı ağ modu çok etkili genelde wi-fi kullandığım için direk iki hattıda edge'ye çekiyor
evetMi Room 'mu kullanıyorsunuz?
Ekran sürem bu şekilde;
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hiç aklıma gelmedi orayı çekmek. Ama genelde en başta youtube ve youtube müzik olur. Netflix onu takip eder. Bir altta da oyunlar olur. (COD yaklaşık 30-35dk, CoC yaklaşık 50-55dk)güzel süre alınmış. diğer uygulamaların kullanım oran ss i de olsaydı keşke merak ettim.