- Adım
- Umut Furkan
- Cihazım
- Mi 9 SE
- Meslek
- Bar Şefi
- Konular
- 99
Repair işleminde sıkıntı olmuş olabilir![]()
Millet 4G çekmiyor 3G çekiyor diye şikayet eder bende tam tersi ya
Repair işleminde sıkıntı olmuş olabilir![]()
Oluyo bazen 3g az 4g cok çekiyo. Belkı bulundugun bolgeye baz ıstasyonu 4g ye yatırım yapılarak kurulmustur. Temel 2g ve 4 g vardır.Millet 4G çekmiyor 3G çekiyor diye şikayet eder bende tam tersi yaNe yapacaz bilmiyorum valla şebeke yüzünden felaket şarj yiyor telefon geçen sabah uyandığımda %22 şarjı düşmüş telefonun 2G'ye alıp yattım %1 düşmüştü sadece.
Oluyo bazen 3g az 4g cok çekiyo. Belkı bulundugun bolgeye baz ıstasyonu 4g ye yatırım yapılarak kurulmustur. Temel 2g ve 4 g vardır.
Sürekli bı durumsa her yerde çekmiyosa kesın bı sıkıntı vardır.Note 6 Pro' vardı bende öyle bi sıkıntı yoktu her şeyi çekiyordu telefona 3G'ye aldığımda direk şebeke gidiyor. Guru Network'den de kurcaladım birazda yok şebeke gelmiyor 3G'de hiç bir şekilde
Sürekli bı durumsa her yerde çekmiyosa kesın bı sıkıntı vardır.
Bu arada bı kac ay once nette arastırmıstım 4g ıle 3g arasında fark yok yazmıslardı. Hangisi ıyı sınyal alıyorsa o kullanılmalı felan denılmıs yabancı bı forum sitesinde. Ek olarakta cok ufak bı fark olabiliyor denilmiş 4g nın sarjı yemesı konusunda
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirki telefonu alacağım önerir misiniz ?
Açıklama da " SIFIR YURT DIŞI ORJİNAL XİAOMİ Mİ 9 SE 64 GB İMEİ KAYITLI " yazıyor.
sahibinden mesaj gönderdim ve bana verdiği cevap;Ayyıldız ileşitimden alış veriş yapanlar var grupta güvenilir diyorlar.
sahibinden mesaj gönderdim ve bana verdiği cevap;
"tek cevap veriym mi 9se kayıtlıdır kapanmaz" dedi.