- Adım
- Lütfü
- Cihazım
- Mi 9 SE
- Konular
- 11
Imei atılmış almamı önerir misiniz ?IMEI atılıyodur onlarada.
Imei atılmış almamı önerir misiniz ?IMEI atılıyodur onlarada.
Imei atılmış almamı önerir misiniz ?
Genelde şehir merkezindeyim kırsal kesimlere kırk yıl da bir giderim, telefonu tasarımı hoşuma gittiği için ve boyutu 6" geçmediği için almayı düşünüyorum.Kırsal kesimde sıkıntı yaşamıyorsanız sıkıntı yok bende de Mi 9 SE var kendim attım reapir işlemini. Şebeke konusunda hiç bi sıkıntım yok.
Genelde şehir merkezindeyim kırsal kesimlere kırk yıl da bir giderim, telefonu tasarımı hoşuma gittiği için ve boyutu 6" geçmediği için almayı düşünüyorum.
Bende tek cevap vereyim öle bi garanti yok. Kapanabilir nasip işi. Ama bana sorarsan al benimkide imei kayıtlı yaklaşık iki aydırda kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.sahibinden mesaj gönderdim ve bana verdiği cevap;
"tek cevap veriym mi 9se kayıtlıdır kapanmaz" dedi.
Hocam ben aldım bi mi 9 se imei kayıtlı adamlsr telefona çinin ilk ürettiği telefonlardan birinin imeisini atmış telefon hiçbiryerde çekmiyordu arayamıyordum kimseyi falan sonra gittim adama götürdüm telefonu sıfırladı yenisini verdi şuan bu telefonda öyle bir sıkıntım yok çekiyor heryerde ve 4.5 G yi de kullanabiliyorum. Yani demek istediğim aldığın yerin biraz güvenilir olması lazım bide şansın olması lazım. Gerisi sana kalmış.Genelde şehir merkezindeyim kırsal kesimlere kırk yıl da bir giderim, telefonu tasarımı hoşuma gittiği için ve boyutu 6" geçmediği için almayı düşünüyorum.
Gcam mi 9 SE için linkini atarmısın ben aradımda bulamadım. Bulduklarımda telefonumla uyumlu olmadı yani. Yardımcı olursan çok mutlu olurum.Etiketsizler Gcam.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi 9 se bölümünde mevcut yaGcam mi 9 SE için linkini atarmısın ben aradımda bulamadım. Bulduklarımda telefonumla uyumlu olmadı yani. Yardımcı olursan çok mutlu olurum.
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi