- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- Xiaomi mi 8 se
- Konular
- 17
Bunun çaresi yok mu ?Görüyorsunuz anlatmiyorum
Bunun çaresi yok mu ?Görüyorsunuz anlatmiyorum
Ben acikcasi bu ve benzeri hatalarin duzeltilmesine miui 11 i care olarak goruyorum ve bekliyorumBunun çaresi yok mu ?
Hani derler ya elektronik esyalar şans işi,bizimde sansimiz işte..Ben anlamadım bazı mi 9se ler normal kimiside çok şarj gidiyor neye göre yapıyor adam mı seçiyor bilemedim
Mi room'un hangi versiyonunu denediniz? Birkac gundur ben dahil 5-6 kisi gordum mi room yuklemede basarisiz olan. Belli ki ya genel yapilan bir hata var ya da indirdigimiz versiyonda sikinti var.Mi 9 se mevxut. Şu ana kadar masik, eu stabil, eu beta, mi global, mi global beta, eea, mi room hepsini denedim. Masik gerek batarya gerekse de perormans olarak önde gidiyor. 4 GB boş ram gördüğüm tek rom. Tavsiye edebilirim.
Mi room'un hangi versiyonunu denediniz? Birkac gundur ben dahil 5-6 kisi gordum mi room yuklemede basarisiz olan. Belli ki ya genel yapilan bir hata var ya da indirdigimiz versiyonda sikinti var.
Bu arada simdiye kadar gordugum mi room'a karsi masik oneren ilk kisisiniz Genel de herkes mi room'u ovuyor.
Bir de masik veya mi room'da 4 kademeli ses ayari var mi? Yani medya, alarm, bildirim ve cagri olacak sekilde secilebiliyor mu? Bildirim sesini kapatip, cagrilarin acik olmasina ihtiyacim var da... Sirf bu sebeple rom degistirebilirim, eu beta'daki tek eksigim bu, yoksa gayet guzel bence.
Hangi rom kurulu kardesimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sizce nasıl?
Telefonu ilk aldığım da kamerası gayet güzeldi. Güncelleme geldikçe foto çekim kalitesi düştü, bu herkeste aynı mı? Ciddi ciddi cihaız değiştirmeyi düşünmeye başladım.
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi