Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

EmirhanKanKa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emirhan
Cihazım
xiaomi Mi 9 Se
Konular
0
Arkadaşlar mi 9 se Aldım daha Alalı 2 hafta oldu twrt yi kurdu Aldığım yer Gcam Kurmak istiyorum Çünkü gece çekimlerinde vs Çok daha başarılı dediler fakat Stabil yada çalışan bi gcam Bulamadım Yardımcı Olurmusunuz Nasıl Kuracağımı vs Göstere Bilirmisiniz Yardımci Olursanız Çok mutlu Olurum Hayırlı Forumlar

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Arkadaşlar mi 9 se Aldım daha Alalı 2 hafta oldu twrt yi kurdu Aldığım yer Gcam Kurmak istiyorum Çünkü gece çekimlerinde vs Çok daha başarılı dediler fakat Stabil yada çalışan bi gcam Bulamadım Yardımcı Olurmusunuz Nasıl Kuracağımı vs Göstere Bilirmisiniz Yardımci Olursanız Çok mutlu Olurum Hayırlı Forumlar

Linkten apk dosyasını indirip,gerekli izinleri verip kullanabilirsin

EmirhanKanKa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emirhan
Cihazım
xiaomi Mi 9 Se
Konular
0
Hocam İndirdim Kurdum Gerekli İzinleri Verdim Fakat Gene Aynı bi fark yok gibi Ve Hatta stock kamera daha iyi duruyor Olayı anlamadım ?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

EmirhanKanKa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emirhan
Cihazım
xiaomi Mi 9 Se
Konular
0
Olay gece ortaya çıkıyor zaten ?

Hocam Gece Çekimlerinde Geceyemi Alayıp çekelim gcam ile Yoksa Normal Aç Çek mi yapalım Gece Ve Ben şimdi kurdum İzin ver dedim de ayarlarda Vs onaylıyacağım şeyler Varmı Ayarlara girdim bi ton şey var bsg mod setting de tıklıyacağım bi yer varmı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Linkten apk dosyasını indirip,gerekli izinleri verip kullanabilirsin

Verdiğin dosyadan inndirdim Kurdum Telefona Fakat kamerayı Açınca Karede Aşırı bi donma var Telefon baya zorluyor Fotograf çekemiyorsun Gereksiz yere Bi donma var ? dosyanın bozuk olma ihtimali varmı çünkü hiçbir ayarıyla oynamadım =

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam Gece Çekimlerinde Geceyemi Alayıp çekelim gcam ile Yoksa Normal Aç Çek mi yapalım Gece Ve Ben şimdi kurdum İzin ver dedim de ayarlarda Vs onaylıyacağım şeyler Varmı Ayarlara girdim bi ton şey var bsg mod setting de tıklıyacağım bi yer varmı ?

Ayarlar kurulu zaten karıştırma sen. Gece çekimlerinde seni uyarıyor zaten Yes~~

Geceyi beklemek istemiyorsan gardırobun içine gir hem stok hem de gcam ile resim çekip karşılaştır :D

EmirhanKanKa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emirhan
Cihazım
xiaomi Mi 9 Se
Konular
0
Ayarlar kurulu zaten karıştırma sen. Gece çekimlerinde seni uyarıyor zaten Yes~~

Geceyi beklemek istemiyorsan gardırobun içine gir hem stok hem de gcam ile resim çekip karşılaştır :D

dediğim gibi Kamerayı kurdum Fakat gereksiz bi donma var kasma var telefonum mi 9 se Sebebi nedir bi gcam kuramadım şuna kafayı yicem ya hep bi donma kasma var _

serserim_09

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sabri
Cihazım
m2 note
Konular
0
dediğim gibi Kamerayı kurdum Fakat gereksiz bi donma var kasma var telefonum mi 9 se Sebebi nedir bi gcam kuramadım şuna kafayı yicem ya hep bi donma kasma var _
kamera ayarlarından reinit camera session var onu aktif hale getir apk yapımcısı onu aktive edilmesini yazdığını okumuştum bir kaç yerde sonra tekrar dene
ayrıca bu kamerayı indir

Son düzenleme:

kdr_87

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
KADİR
Cihazım
xiomi mi5s
Konular
0
Volte ile gorusme yapinca ses cok net fakat cizirti yapiyor neden olabilir?iki tarafinda volte acik

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Yeni guncelleme geldi cihazi unlock edip musait zamanda kurucam