Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
Arkadaşlar, WhatsApp’ta arada bir yuvarlak ekran çıkıyor arka planda. Yani örnek veriyorum: WhatsApp’a girdikten sonra biriyle olan sohbetin içine girerken o aradaki geçişte arka planda hafif silik bir şekilde yuvarlak bir şey parlıyor. Her zaman olmadığı için video alamadım. Bilgisi olan var mı?

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
elbette üstün ama kayıt olayı büyük sorun benim için. kaydı alıcıya ait. elimizde patlamasın cihaz.

Mi 9 SE’nin kullandığı IMX 586 sensör ve General Mobile 9 PRO’nun kullandığı IMX 363 sensör... Ayrıntı farkı fazlasıyla tebarüz.

Şurada da değerlendirmeler var:

*Mi 9 SE’nin sonuçları

Özet
9.72

Gün ışığı
9.82

Düşük ışık
8.4

*General Mobile 9 PRO’nun sonuçları

Özet
9.57

Gün ışığı
8.69

Düşük ışık
9.57

Ekli dosyalar

• image-sensor-pixel-sizes-quad-bayer3-w810h462.jpg
    image-sensor-pixel-sizes-quad-bayer3-w810h462.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:

kdr_87

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
KADİR
Cihazım
xiomi mi5s
Konular
0
Konu dışı olucak ama bi sorum var.operatorler arasinda mobil internet kullanim ucretlendirmeleri farkli mi?Yani a operatorundeyken ki kullanim tarzimi b operatorune gecincede devam etmeme ragmen internetim daha cabuk bitmeye basladi.Ayda 5 gb yetiyordu daha 2 hafta olmadan 4 gb bitti

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Konu dışı olucak ama bi sorum var.operatorler arasinda mobil internet kullanim ucretlendirmeleri farkli mi?Yani a operatorundeyken ki kullanim tarzimi b operatorune gecincede devam etmeme ragmen internetim daha cabuk bitmeye basladi.Ayda 5 gb yetiyordu daha 2 hafta olmadan 4 gb bitti
Telefonun sayacını ac. Sol ustte verı akısı bıldırımını ac kontrol et. Ben denk gelmedım oyle bişeye

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Eu beta 9.6.13 mu kullaniyorsunuz ? Parmak izi ve kamera duzgun calisiyormu veya soyle sorayim bende butun mesajlari usenmeden okudum fakat herkez biseyden şikâyetçi. Telefonumda eu stabil son sürüm yuklu ve imei atilmis telefon. Sizce yeni global kararliyimi beklemeliyim yoksa daha iyi baska bir secenek varmi onumu yukleteyim telefona . Oyun oynayan biri degilim kullandigim surumde full hucresel veriyle 6 saat aliyorum ekran suresi fakat kamera bitik durumda ve parmak izi duzgun calismiyor . Yani ise yarar bir rom yukletsem belkide yillarca dokunmucam bi tavsiyeniz varmi?
Öncelikle geç cevap için kusura bakmayınız. Evet Eu beta 9.6.13 kullanıyorum. Parmak izi kullanmıyorum çünkü bana yavaş geliyor. Herhangi bir bug ile karşılaşmadım gayet iyi bir sürüm bence. Sizin kullandığınız sürüm de iyi, aldığınız ekran süresi de full mobil veri olduğu düşünülürse bence gayet yeterli. Kamera için güncelleme gerektiği bence de aşikar umarım yakın zamanda gelir. Ben şahsen sizin yerinizde olsam şu an için başka bir rom arayışına girmem. O yüzden rom tavsiyesi de yapamıyorum maalesef :)

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
Arkadaşlar, WhatsApp’ta arada bir yuvarlak ekran çıkıyor arka planda. Yani örnek veriyorum: WhatsApp’a girdikten sonra biriyle olan sohbetin içine girerken o aradaki geçişte arka planda hafif silik bir şekilde yuvarlak bir şey parlıyor. Her zaman olmadığı için video alamadım. Bilgisi olan var mı?
Güncel.

epicus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
SÜLEYMAN
Cihazım
Mİ9 SE
Konular
0
Öncelikle geç cevap için kusura bakmayınız. Evet Eu beta 9.6.13 kullanıyorum. Parmak izi kullanmıyorum çünkü bana yavaş geliyor. Herhangi bir bug ile karşılaşmadım gayet iyi bir sürüm bence. Sizin kullandığınız sürüm de iyi, aldığınız ekran süresi de full mobil veri olduğu düşünülürse bence gayet yeterli. Kamera için güncelleme gerektiği bence de aşikar umarım yakın zamanda gelir. Ben şahsen sizin yerinizde olsam şu an için başka bir rom arayışına girmem. O yüzden rom tavsiyesi de yapamıyorum maalesef :)
hocam eu 10.3.0.1 kullanıyorum şuan imei atılmış, rootlu cihaz. şuana kadar sadece çift tıklama ile ekranı kapatma sorunu yaşadım. always on display ekranında çift tıklama ile açılma hem de kapanma çalışıyor. ama kilit açıldıktan sonra çift tıklama çalışmıyor. eu beta sürümde 1080p 60fps var mı. 9.6.13 beta sürüme geçmeye değer mi ya da kararlı sürümümü beklemek lazım.
birde bu romları twrpden kurabiliriz değil mi imei falan uçmaz sanırım twrpden kurarsak,
link de verebilirseniz memnun olurum.

youarewelcome

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adnan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
2
Arkadaşlar şöyle bir sorunla karşılaştım. İnternette zaman geçirirken 3 farklı sekmede haber sitesi forum vs takılırken telefonu tuş kilidine alıyorum. 10 dk sonra tuş kilidinden çıkardığımda açık olan sekmeler kapanmış oluyor. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim?

Üst Alt