mi note 3 kullandım ben ama ahize sesinde sorun yoktu mi note 3 ün. eğer telefonunda sıkıntı yoksa ve mi note 3 yetersiz geliyosa mi9se nin düşük kalır sana göre.merhabalar.cihazı almayı düşünüyorum.ahize ses seviyesi nasıl ? mi note 3 var bende onun en büyük sıkıntısı bu. hattım turkcell volte desteklemiyor.ses seviyesinde düşme olur mu
yani ahizeyi değiştirdi biraz daha iyi ama birçok telefonun daha yüksek bundan.değiştirmeden önce dışarıda telefonla konuşurken duyamıyordum kimseyimi note 3 kullandım ben ama ahize sesinde sorun yoktu mi note 3 ün. eğer telefonunda sıkıntı yoksa ve mi note 3 yetersiz geliyosa mi9se nin düşük kalır sana göre.
Mi 9 se de aksine ahize sesi bayağı yüksek. Kısarak kullanıyorum.yani ahizeyi değiştirdi biraz daha iyi ama birçok telefonun daha yüksek bundan.değiştirmeden önce dışarıda telefonla konuşurken duyamıyordum kimseyi
çok teşekkürler.cihazda başka bir sorun yaşıyor musunuz ? video kaydı 60 fps oluyor muMi 9 se de aksine ahize sesi bayağı yüksek. Kısarak kullanıyorum.
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gelen Aramalarda ekran aydınlatma geç geliyor. 60 fps yok.çok teşekkürler.cihazda başka bir sorun yaşıyor musunuz ? video kaydı 60 fps oluyor mu
always on display kapalı iken bile bildirim gelince ekranda yanıp sönebilir aslında parmak izi okuyucunun olduğu gibi.geliştiriciler için çok zor olmasa gerek.Aslında amoled ekran olduğu için bildirim ışığına pek gerek kalmıyor.
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
daha önce mi note 3 kullandım, hem de iki keremerhabalar.cihazı almayı düşünüyorum.ahize ses seviyesi nasıl ? mi note 3 var bende onun en büyük sıkıntısı bu. hattım turkcell volte desteklemiyor.ses seviyesinde düşme olur mu