Geçmiş olsun hocam gözünüz aydın, Semers te bu olayda sağlam güven kazandı.İletirim
Tekrarı durumunda çekinmeden gel dedi. Baya oturduk sohbet ettik.
Yalan yok bidahaki alisverisimde turan gsm düşünüyordum. Semers ile sorunum olmadı, sadece birde turan gsm deneyim 50-100 daha ucuz diye düşünmüstum ama bu olaydan sonra durduk yere maceraya girmeye gerek olmadigini farkettimOhh iyi bari. Hayırlı olsun hocam. O yere de söyleyin müşteri kazandilar
Turan gsm ile hiçbi alakam yok yalnız adamlar Hakkı Alkan'a bile cihaz tedarik etmeye başladılar. Onlarında bu tarz konularda yamuk yapacaklarını zannetmiyorum. İsimlerini duyurma çabasındalar.Yalan yok bidahaki alisverisimde turan gsm düşünüyordum. Semers ile sorunum olmadı, sadece birde turan gsm deneyim 50-100 daha ucuz diye düşünmüstum ama bu olaydan sonra durduk yere maceraya girmeye gerek olmadigini farkettim
Turan gsm ile hiçbi alakam yok yalnız adamlar Hakkı Alkan'a bile cihaz tedarik etmeye başladılar. Onlarında bu tarz konularda yamuk yapacaklarını zannetmiyorum. İsimlerini duyurma çabasındalar.
Biliyorum. O yüzden ztn bidahakine de onlara firsat vereyim diye düşündüm.Turan gsm ile hiçbi alakam yok yalnız adamlar Hakkı Alkan'a bile cihaz tedarik etmeye başladılar. Onlarında bu tarz konularda yamuk yapacaklarını zannetmiyorum. İsimlerini duyurma çabasındalar.
Helal olsun adamlara, arkasında durdular cihazlarının. Delta, evo gibi sözde firmalar bunu yapmazdı.Merhaba arkadaslar. Az önce değişimi yaptık semers den. Kutusu açılmamış yeni cihazı verdi sağ olsun. Cihazı kontrol ettik yenisinde bir şey yok şu anlık. Arkasında durdu Muhammet bey sonuna kadar.
Gerçekten helal olsun ben yan çizerler diye düşünüyordum , bendede iyi bir profil oluşturdular..Helal olsun adamlara, arkasında durdular cihazlarının. Delta, evo gibi sözde firmalar bunu yapmazdı.