kapıda ödeme konusunda sorun çıkar ve akşam salata yapmak zorunda kalmayın gelen paketi
birçok kargo firması paketi açtırmıyor ve dolayısı ile de parayı öderken içinden ne çıkacağını bilemicek-siniz....
bir arkadaşın aksaray da bahsettiği abdullalah beye gidip gördüm.. kapı pencere durumundan daha önce bahsetmiş idim.. pek çok kutu açık oluyor orda. ve hangisi abdullah bilmiyorum ama bir tanesi çok fazla kendi kendine konuşup gelen gideni veyahut cihazı incelemenizden KENDİNCE rahatsız olan bir eski KEŞ tipli.. ve defalarca hapse girip çıktı ise de şaşırmam...
kaçakçı da torbacı da diyemicem tiplerine ve satış şekilllerine bakarak...
100 lira fazla verin başkasından alın. hemde imei sorununuz da olma, birşey danışmak istediğiniz de size cevab verecek mekan/birileri olsun
ben elden aldım bir mühendis olduğunu söyleyen arkadaşdan ama alırken kutusunu da açtım.. kontrolü de beraber yaptık. hatta ses kontrolü için diyanfon u açmayı ve sesi kontrol etmemi özellikle o söyledi.. daha önce note5 aldık kutusunu açtık ama sesimiz karşı tarafa gitmediği için delta dan birebir değişim yaptırmış olmamızdan ses kontrolünü alırken yapmakda fayda var.
ekran koruyucuları aldım.. güya nano ve oldukça sağlam... cebimdeki bozuk paralar ilk günde koruyucuyu çizdi... anahtar bile değil bozuk paralar koruyucu cam da bolca çizikler yapıyor... bazen de hassasiyetinde sorun çıkıyor...
kısacası.... bu tür ürünlerde bilindik bir tarafı yok ise UZAKTAN almayın.