Haber Mi 9 SE için Beklenen Android 10 güncellemesi Çıktı; MIUI 11- V11.0.2.0.

Mi 9 SE için Beklenen Android 10 güncellemesi Çıktı; MIUI 11- V11.0.2.0.
Mi 9 SE için Beklenen Android 10 güncellemesi, Şubat ayı Güvenlik Yaması ve hata düzeltmeleriyle birlikte kullanıma sunuldu (İndirme bağlantıları yazımızın devamında) Xiaomi, Global ve Rusya Global kullanıcılar için Android 10 tabanlı güncellemesini içeren MIUI 11’i Kararlı sürüm olarak sundu, tabi ki bu haber Mi 9 SE sahiplerini heyecanlandıracak. Sunulan güncelleme, Android 10’un tüm yeni …

veli_blod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
75
hocam ben şuan kontrol ettim güncelleme yok diyor, mi 9 se için indirip kurmak yerine beklesem çok uzun sürer mi ?

Sancarexp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Honor X9A
Meslek
Serbest çalışan
Konular
101
Mi 9 SE için Beklenen Android 10 güncellemesi Çıktı; MIUI 11- V11.0.2.0.
Mi 9 SE için Beklenen Android 10 güncellemesi, Şubat ayı Güvenlik Yaması ve hata düzeltmeleriyle birlikte kullanıma sunuldu (İndirme bağlantıları yazımızın devamında) Xiaomi, Global ve Rusya Global kullanıcılar için Android 10 tabanlı güncellemesini içeren MIUI 11’i Kararlı sürüm olarak sundu, tabi ki bu haber Mi 9 SE sahiplerini heyecanlandıracak. Sunulan güncelleme, Android 10’un tüm yeni …

İmei atilmis Cihazda Otodan Gelince yapsam ,imei ucarmi Twrp silinik bende Root Silinmis ,BL acik

Mi11.0.6.0 Guncelledimge İmei ucmamisti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben şuan kontrol ettim güncelleme yok diyor, mi 9 se için indirip kurmak yerine beklesem çok uzun sürer mi ?
1 Hafta icinde gelir veya 1,2 gun icinde kanka ,Yonetici oyle diyor

Üst Alt