- Adım
- Oğuzhan
- Cihazım
- Mi 9 SE
- Konular
- 1
Merhaba tüm foruma. Mi 9 SE marka telefonum var, 2019 temmuz ayından beri kullanıyorum. Telefonumda bir süredir (yaklaşık 2 ay) sadece evde ve oturduğum mahallede ulaşılamama sorunu var. Dışarda bir yerdeyken (mesela başka bir ilçe veya sadece mahallemden 1 km ötesi gibi) ise hiçbir sorunum yok, tek seferde aranabiliyor telefonum. Bir kaç konuyu okudum ama tam benim sorunum değildi, ondan yeni konu açma gereği duydum. Telefonum Türkiye cihazı, Miui 11 yüklü, dün 2019 Aralık güncellemesini de aldı. Hala bir değişiklik yok.
Konuyla ilgili neler yaptım ;
-Sim kartımı çıkarıp android ve ioslu telefonlarda denedim. Evde ve mahallemde sorun hala aynı.
-Bu sorunla ve kulaklıkta ses gitmesiyle ilgili telefonumu garantiye verdim, yazılım yükleyip geri göndermişler ancak her iki sorunda hala devam ediyor.
-Vodafon müşteri hizmetleriyle bir konuşmamda, benden ulaşabilecek bir numara isteyip bana telefonumu kapattırdılar ve Volte, süpernet 4.5G, 4.5G, WAP, APN, 3G, GPRS, görüntülü konuşma servisi, çağrı yönlendirme servisi gibi servisleri iptal ettiler. Telesekreter iptal edildikten sonra telefonum normale döndü 1 hafta kadar. Sonra yine aynı sorun başgösterdi. Tekrar arayıp derdimi anlattım ama arıza kaydı almaktan başka birşey yapmadılar.
Böyle bir şey yaşayan var mı ? Çözümü nedir bilen var mı?
Konuyla ilgili neler yaptım ;
-Sim kartımı çıkarıp android ve ioslu telefonlarda denedim. Evde ve mahallemde sorun hala aynı.
-Bu sorunla ve kulaklıkta ses gitmesiyle ilgili telefonumu garantiye verdim, yazılım yükleyip geri göndermişler ancak her iki sorunda hala devam ediyor.
-Vodafon müşteri hizmetleriyle bir konuşmamda, benden ulaşabilecek bir numara isteyip bana telefonumu kapattırdılar ve Volte, süpernet 4.5G, 4.5G, WAP, APN, 3G, GPRS, görüntülü konuşma servisi, çağrı yönlendirme servisi gibi servisleri iptal ettiler. Telesekreter iptal edildikten sonra telefonum normale döndü 1 hafta kadar. Sonra yine aynı sorun başgösterdi. Tekrar arayıp derdimi anlattım ama arıza kaydı almaktan başka birşey yapmadılar.
Böyle bir şey yaşayan var mı ? Çözümü nedir bilen var mı?