Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar her gün kafasına göre davranıyor cihaz, iki gündür otomatik parlaklık sorunu başladı, bazen kendi kendine azaltıp çoğaltıyor parlaklığı bir kaç dakika boyunca, sonra açıp kapatınca düzeliyor. Miui 10 10.2.30 Global. Başka kimsede var mı bu sıkıntı?
Hocam her zaman yapmadığı için istediğim an deneyemiyorum, arada sanki bug'a düşüyor gibi kendi kendine açıp kapatıyor, bazen düzeliyor bir kaç saat sonra yine yapıyor, inşallah sensör arzası çıkmaz. Tekrar olduğunda bir deniyeyim karanlıkmodu kapatmayı. Tema ise kendi varsayılan teması.
Hocam sıfırlama olayı da en sevmediğim şeylerden biri, root yok cihazda dolayısıyla adam akıllı yedek alamıyorum, böyle sıfırlarsamda bir ton iş çıkıyor, 300 'e yakın uygulama var, kur, ayarla, düzenle bir ton işçilik
Son çarem cihazı sıfırlamak, zaten öyle bir şey yapmayı kafama koyarsam birde root atarım elim değmişken.
Bende mi9t var mıuı 11 de de var mıuı 10 dada vardı..dısarda gün ısıgında arama gelince ekran 5sn sonra açılıyor..
Yani zil çalıyor fakat arayan kim 5sn sonra görüyorum sizdede böylemi. Aee rom stock var..