- Adım
- Ömer Faruk
- Cihazım
- Mi 9 Global
- Konular
- 10
Merhabalar orange fox recovery yüklemeden twrp ile kursam sorun olur mu ?
Teleframdaki romu soruyorsanız geliştirici ofox ile kurulum önermiş dfe flaş etmenizede gerek kalmıyor. Türkçe dil içinde magisk modülü bırakıyorum %95 türkçe oluyor cihaz.Merhabalar orange fox recovery yüklemeden twrp ile kursam sorun olur mu ?
Bir de magisk yukleyemedim bir türlü zip dosyası hata veriyor acaba ben mi yanlış yapıyorumTeleframdaki romu soruyorsanız geliştirici ofox ile kurulum önermiş dfe flaş etmenizede gerek kalmıyor. Türkçe dil içinde magisk modülü bırakıyorum %95 türkçe oluyor cihaz.
Hocam 24.3 deneyin 25.1 sanırım twrp ile yüklenmiyor yamalanız lazım.rom dosyasındaki boot.img yi fastboot ile yükleyin detaylı anlatımlar mevcutBir de magisk yukleyemedim bir türlü zip dosyası hata veriyor acaba ben mi yanlış yapıyorum
Hocam 24.3 deneyin 25.1 sanırım twrp ile yüklenmiyor yamalanız lazım.rom dosyasındaki boot.img yi fastboot ile yükleyin detaylı anlatımlar mevcut
Apk -yı yükle sonra .apk yı yenidən adlandırıb zip yap, və twrp ilə flaşla, 24.1 də mən belə yaptım çalışdı.Bir de magisk yukleyemedim bir türlü zip dosyası hata veriyor acaba ben mi yanlış yapıyorum
Olmassa yenidən apk yap yüklə, çalışacaqApk -yı yükle sonra .apk yı yenidən adlandırıb zip yap, və twrp ilə flaşla, 24.1 də mən belə yaptım çalışdı.
Türkce dil dəstəyi paketini magisk ilə yüklədim çalışdı.Teleframdaki romu soruyorsanız geliştirici ofox ile kurulum önermiş dfe flaş etmenizede gerek kalmıyor. Türkçe dil içinde magisk modülü bırakıyorum %95 türkçe oluyor cihaz.
3 haftadır kullanıyorum çok iyi.MIUI 13.0.8 port ROM güncellemesi yayınlandı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hatta telegram grubumuzda bir arkadaş geliştiriciye ulaştı. Ücretli port rom yapıyor beta her hafta güncelleme yayınlıyor özel kanaldan. Haftaya rom ulaşacak bana detayları yazarım.3 haftadır kullanıyorum çok iyi.