10 Gün oldu kurduğum, sorunsuz çalışır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10 Gün oldu kurduğum, sorunsuz çalışır.
Habərim yoxdu şimdi ilgilənirim.1 Haziranda Yeni sürüm gelmiş, 14 Haziranda Data_app.zip diye bir dosya eklenmiş Drive klasörüne. Acaba yeni sürümü denediniz mi? Yeni sürümde Titreşim sorununun halledildiğinden de bahsedilmiş yorumlarda.
Bunlar yeni gəlmiş, indirməyə başladım.1 Haziranda Yeni sürüm gelmiş, 14 Haziranda Data_app.zip diye bir dosya eklenmiş Drive klasörüne. Acaba yeni sürümü denediniz mi? Yeni sürümde Titreşim sorununun halledildiğinden de bahsedilmiş yorumlarda.
Amma nə yapmalı olduğumuzu yazmamışlar. Bunları nasıl yapağız. Üstünəmi qurak yoxsa flaşlayıb yenidənmi yükləyək.?1 Haziranda Yeni sürüm gelmiş, 14 Haziranda Data_app.zip diye bir dosya eklenmiş Drive klasörüne. Acaba yeni sürümü denediniz mi? Yeni sürümde Titreşim sorununun halledildiğinden de bahsedilmiş yorumlarda.
Nasıl oldu deyeneyebildiniz mi? ben romun yaşattığı sorunlardan sıkıldım artık eğer düzeldiyseler yenisini atayım telefona.Bunlar yeni gəlmiş, indirməyə başladım.
Amma nə yapmalı olduğumuzu yazmamışlar. Bunları nasıl yapağız. Üstünəmi qurak yoxsa flaşlayıb yenidənmi yükləyək.?
Yeni romu yüklədim(13.0.6) Vibration sorunu çözülmüş- çalışdı.Nasıl oldu deyeneyebildiniz mi? ben romun yaşattığı sorunlardan sıkıldım artık eğer düzeldiyseler yenisini atayım telefona.
Bu arada dosyaları flaşladıqdan sonra - wiphe caches yapdım ,sonra telefonu başlatdım.Nasıl oldu deyeneyebildiniz mi? ben romun yaşattığı sorunlardan sıkıldım artık eğer düzeldiyseler yenisini atayım telefona.
Teşekkürler bende deneyeyim o zaman. Titreşimin olmaması bayağı sıkıntı çıkarıyorYeni romu yüklədim(13.0.6) Vibration sorunu çözülmüş- çalışdı.
data-app- yüklənmədi- 13.0.2-üzərinə yeni romu flaşladım ardından/Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt dosyasını flaşladım/ telefonu açdım- titreşim çalışdı, hənüz uzun sürə dənənmədi- bir sorunla karşılaşmadım. data-app-sız da titreşim çalışdı.
Bu arada dosyaları flaşladıqdan sonra - wiphe caches yapdım ,sonra telefonu başlatdım.
Bu rom çok iyi 2 hafta kullandım.Türkçe dil yok ama magisk modülü var halledilir. Tek sorun play store sertifikalı olmuyor.Mi 10 dan port edildiği için kamera özellikleri çok iyi.Kurulum adımlarına dikkat edin ve ekran kilidiniz varken twrp ye girmeyin.bu romun daha güncel ve titreşim çalışan versiyonu mi9 telegram guruplarında paylaşıldı.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir